• Boerenlanddag Meerveld

    BLM
  • Boerenmarkt

    BLM

De eerste editie van de Boerenlanddag Meerveld

04-08-2016, 11:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 augustus 2016, 10:00 tot 19:00

Locatie:

Buurtweg 8, Uddel
Herberg 't Vossegat
Uddel

Een nostalgische dag met diverse activiteiten op het land van de boer.

Meerveld 25 juli: nog even en dan is het zover: op zaterdag 13 augustus gaat de eerste editie van Boerenlanddag Meerveld plaatsvinden bij Herberg 't Vossegat in Meerveld. Een gezellig evenement georganiseerd door Herberg 't Vossegat en Oldtimerclub de Heideploffers. Een dag waarop we terug gaan naar het boeren leven van vroeger.

Boerenlanddag Meerveld

Een evenement dat dit jaar in een nieuw jasje is gestoken, zo waren er voorheen de Nostalgische landdagen in Garderen. Met een nieuwe locatie en een nieuwe naam, hoopt de organisatie van de Boerenlanddag dit jaar een nog leuker evenement neer te zetten. De entree is GRATIS voor alle leeftijd. De Boerenlanddag zal starten om 10:00 en eindigen om 17:00.

Diverse activiteiten voor jong en oud

Op de Boerenlanddag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden. Zo zijn er een tal van demonstraties als; maaien, dorsen en oogsten, maar ook woodcarving en darten. Ook is er de mogelijkheid een rondrit te maken over het land op de oldtimer. De boerenmarkt zal dit jaar uit maar liefst 30 verschillende kramen bestaan, die allerlei originele producten verkopen. Denk aan Nostalgische, brocante of handgemaakte artikelen.

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen zich namelijk laten schminken of zich vermaken op het springkussen. Liefhebbers kunnen genieten van een divers aanbod aan eten en drinken. Met heerlijke verse pannenkoeken gemaakt met het meel van de Molen in Garderen, zelfbereide pulled-porc of heerlijke, zoete stroopwafels is er voor ieder wat wils.

In de avond

In de avond zal er een Hollandse feestavond plaatsvinden bij de locatie van de Boerelanddag Meerveld, Herberg 't Vossegat. Met live muziek en een mooie locatie beloofd het een gezellige avond te worden. De Hollandse feestavond zal beginnen om 19:00. Bezoekers van de Boerenlanddag kunnen gerust na afloop blijven voor wat eten en drinken en genieten van deze feestavond. Verder heet Herberg 't Vossegat ook graag niet-bezoekers van harte welkom op deze avond. De entree is GRATIS voor alle leeftijden.

Voor meer informatie, het laatste nieuws en de leukste acties kunt u terecht op onze Facebookpagina Boerenlanddag Meerveld of kunt u een kijkje nemen op de website van Herberg 't Vossegat: www.vossegat.nl