• Winterfair Uddel

    Dreamdesigner

Uddel in winterse sferen tijdens de winterfair

19-11-2016, 16:51 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 7 december 2016, 17:00 tot 21:00

Locatie:

Garderenseweg 33, Uddel
Uddel, Dorphuis Blanke Schot
Uddel

Uddel - Op D.V. woensdag 7 december 2016 komt Uddel in winterse sferen. In en rond dorpshuis 'Het Blanke Schot' aan de Garderenseweg zal dan namelijk een gezellige winterfair georganiseerd worden door de Uddelse Ondernemersvereniging. Deze fair zal om 17.00 uur beginnen en om 21.00 uur eindigen met een verloting. De hoofdprijs is een mountainbike van Fietscity Dijkgraaf, maar daarnaast zijn er nog tal van andere prijzen, waar u de gelukkige winnaar van kunt worden.

De plaatselijke winkeliers zullen ieder met leuke acties hun waren aanprijzen. Er zijn diverse proeverijen, zodat u niet met een lege maag hoeft te blijven rondlopen.

Makelaardij Bosrijck zal tijdens de fair de nieuwe fase van Plan Aardhuus presenteren, dus ook voor potentiële woningzoekers is de fair de moeite waard om te bezoeken.

Daarnaast zullen diverse bedrijven acte de présence geven, waardoor u een beter beeld krijgt van hun werkzaamheden en/of dienstverlening en zo een indruk krijgt van het kleurrijke palet van bedrijven in en rond Uddel.

Kortom, een fair voor een gezellige avond voor jong en oud. Iedereen van harte welkom.