• Milou Bosscher

    onbekend
  • Milou Bosscher

    onbekend

7-to-7: Sparta springt voor Milou

24-06-2017, 12:00 | Lezersnieuws | Anoek Binnerts

Milou Bosscher is een talentvolle trampolinespringster uit Heerenveen, geweest. Geweest… want door een verschrikkelijk ongeluk op het Nederlands Kampioenschap

in december 2015 kan Milou niet meer springen en zal nooit meer lopen… volgens de artsen. Maar Milou is een doorzetter en doet er samen met haar ouders alles aan om weer normaal te kunnen bewegen als ieder ander. En dat kost geld, heel veel geld!

De trampolinespringers van G.v. Sparta Ermelo, selectie en recreatie, gaan Milou hierbij helpen. Op vrijdag 7-7-2017 springen zij continue van 7-to-7 voor Milou. In de Wethouder Balverszaal wordt om 7.00 's ochtends het startschot gegeven voor de 12-uurs springmarathon door paralympisch medaillewinnares Sjerstin De Vries-Vermeulen van Stal Ermelo.

Diverse basisscholen hebben hun laatste gymuurtje van het schooljaar opgeofferd aan Sparta zodat de sponsoractie een groot succes kan worden.

Publiek kan van 7.00 tot 19.00 uur binnenlopen om te komen kijken naar de verrichtingen van de vele springers die mee springen voor Milou. Om 14.00 en 18.00 uur worden er zelfs spectaculaire demonstraties gegeven op muziek om het bezoekend publiek te vermaken met deze prachtige sport.

Om 19.00 uur wordt de actie afgesloten door prominent sportverslaggever Hans van Zetten. Van Zetten zal het eindbedrag bekend maken dat de springers bij elkaar hebben gesprongen en dat gedoneerd zal worden aan Stichting Milou. Het bedrag van Sparta zal zo ten goede komen aan een speciale revalidatietherapie die Milou gaat volgen in Biddinghuizen, genaamd de Brucker Biofeedback Methode.

Alle publiek is welkom en kan meehelpen door 7-to-7 te steunen en daarmee Milou. Geeft u de Sparta-springers een duwtje in de rug? Kom dan op 7-7-2017 en moedig ze aan!!

Help Sparta en help daardoor Milou!!