• Stakenberg

    CDA Nunspeet

CDA is blij met toilet op Stakenberg

23-06-2017, 14:00 | Lezersnieuws | Henk Kleijn

CDA Nunspeet is blij verrast dat het college van de gemeente Nunspeet eindelijk een toiletvoorziening gaat plaatsen bij de speelweide de Stakenberg.

De fractieleden van het CDA, Koos Meijer en Karel van Bronswijk, hebben geen gelegenheid geschuwd om aan te kaarten dat deze voorziening hier zeer gewenst is.

Om het toerisme een extra impuls te geven is vorig jaar het hele gebied op de schop gegaan. De CDA-fractie gaf ook toen aan dat een toiletvoorziening op een plek waar mensen een hele dag recreëren geen overbodige luxe is. Tot nu toe gaf het college geen gehoor aan deze oproep en ook de meeste andere politieke partijen met Gemeentebelang voorop vonden het maar onzin. Gelukkig is het college net voor de drukste periode van het jaar tot het inzicht gekomen dat een toiletvoorziening echt noodzakelijk is.

Het is nog wel een tijdelijke oplossing. Het CDA verwacht dat het nut van deze voorziening snel zal worden aangetoond en heeft er vertrouwen in dat in de toekomst een permanente aanwezigheid van een openbaar toilet realiteit wordt.

Noot voor de redactie

Karel van Bronswijk

Fractielid CDA Nunspeet

vanbronswijk@cdanunspeet.nl

0623744300

Eigen foto: Ingang speelterrein Stakenberg