• Vooraanzicht van De Snuffelhal

Snuffelhal Woord en Daad een begrip in Nunspeet en wijde omgeving

12-10-2015, 11:51 | Lezersnieuws | Snuffelhal Woord en Daad Nunspeet

Ruim 36 jaar bestaat de Nunspeetse Woord en Daad Snuffelhal. Inmiddels gevestigd aan de Stationslaan 53. Grote bekendheid in de wijde omgeving heeft men door een ruim assortiment artikelen, waaronder gebruikte en ook wel nieuwe Relaxstoelen.

Met meer dan 110 vrijwilligers uit Nunspeet, Elspeet, Hierden, Hulshorst, Ermelo, Wezep, 't Harde, Doornspijk en Uddel staat dit enthousiaste team voor u klaar tijdens de openingstijden op maandag van 13.00 uur tot 16.00 uur en van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

In de ruim 36 jaar is de winkel uitgegroeid van een schuurtje tot een volwaardig winkelbedrijf.

Een aantal zeer trouwe vrijwilligers zijn vanaf het prille begin nog steeds actief werkzaam in de winkel.

Woord en Daad is een stichting die haar inkomsten besteedt aan armoedebestrijding wereldwijd.

Ook het Woord en Daad comité Nunspeet e.o. wil hier een steentje aan bijdragen door verschillende activiteiten te organiseren zoals de verkoop van gebruikte goederen in de Snuffelhal, fietstochten, en dia-avonden. De Snuffelhal in Nunspeet is de grootste winkel van Woord en Daad in Nederland.

Gelukkig mag men spreken van goede tijden, de omzet stijgt nog steeds. Was 2015 al een topjaar, thans stijgt de omzet met zo'n 15%. Geen crisis dus. Ook mochten er enige tijd geleden goederen gegeven worden aan vluchtelingen die in Vierhouten zijn ondergebracht. Mooi om op deze manier hulp te kunnen bieden.

Bent u warm gemaakt? Kom gerust eens kijken in onze prachtige winkel. Er zit allicht iets voor u tussen. Voor informatie kunt u ons vinden op www.woordendaadnunspeet.nl of 0341-454980. Bekijk onze Facebookpagina ook eens.

Ons team staat voor u klaar.