Lezersnieuws

Optreden shantykoor de Meulezangers in Nunspeet

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseert Qua Patet Orbis COM Veluwe op zaterdag 5 augustus aanstaande een groot Shantykoren festival in Nunspeet. Er treden 15 koren op, verdeeld over vijf verschillende podia in het centrum.

AMVO-chauffeurs gezocht

U ziet ze vast regelmatig rijden of ergens geparkeerd staan om mensen in of uit te laten stappen: de AMVO-bussen.

VVV Veluwse Fietsdag

Dinsdag 1 augustus is het weer zover, de Veluwse Fietsdag.

Psalmzangavond met bovenstem

Op DV zaterdag 29 juli wordt de jaarlijkse psalmzangavond gehouden in de Hersteld hervormde kerk van Elspeet. Het orgel wordt deze avond bespeeld door Pieter Heykoop. Aanvang 19.30 uur. Er wordt een collecte gehouden voor de bond tegen vloeken.

Allen hartelijk welkom!!

Huifkartocht met Huifkar de Lindeboom Elspeet over Landgoed Staverden

Een indrukwekkende tocht, over de hei en door het bos, met daarin landgoed Staverden. De hier geboren en getogen koetsier, K. van de Peppel, kan u alles vertellen over de omgeving en zijn geschiedenis. Wij berijden de mooiste paden, met kans op wild!

Andere route buurtbus in verband me braderie

Omdat het centrum van Ermelo vanaf dinsdag 18 juli 2017 in het teken staat van de jaarlijkse zomerbraderie kan de buurtbus de haltes in het centrum van het dorp Ermelo niet aandoen.

Zomerdienst Vierhouten

Op zondag 16 juli spreekt ondernemer Jeroen van Spijk uit Ermelo in de zomerdienst. Hij zal naar aanleiding van Johannes 1:12 spreken over de kracht die schuilt in de naam van Jezus en daar ook voorbeelden uit de praktijk van geven.

Bouw staat open voor oudere nieuwkomers

De bouw zit in de lift. Dat biedt perspectief voor jongeren die graag met hun handen werken, maar ook voor werkzoekenden die al wat meer jaren op de teller hebben staan.

Fietsen op de Veluwe 2017

Woensdag 26 juli kunt u weer genieten van de prachtige fietstocht over de Veluwe vanuit Garderen (Dorpskerk - Kerk. centrum 'De Rank'). Onderweg kunt u, tegen betaling, genieten van soep en broodjes op een mooie pauzeplek. De tocht is ongeveer 40 km lang.

Pagina's