Lezersnieuws

Verfspuiter

Bronkhorst Buitenleven B.V. uit Uddel zoekt een verfspuiter (vutter) voor 20 uur per week.

Wie heeft er ervaring en vind het leuk om tijdens de drukke periode mee te werken als spuiter, bel gerust met Cees de Jonge 0577-750944

Regiobank ESV Recreanten volleybaltoernooi

ESV Volleybal organiseert dit jaar voor de 35e keer een recreatief volleybaltoernooi. Het evenement vindt plaats op zaterdag 2 juni 2018 vanaf 9.00 uur op ?Sportpark op de Heide?, Uddelerweg 100, Elspeet. Wij nodigen u uit om ook dit jaar weer mee te doen.

Groot bevrijdingsconcert EME en EFK

In het kader van 73 jaar bevrijding geven het  Elspeets Mannen Ensemble o.l.v. Dick van Asselt en het Elspeets Fanfare Korps o.l.v. Maarten van de Kolk op zaterdag 5 mei een groot bevrijdingsconcert in de Drieswegkerk aan de  Driestweg 4 te Nunspeet.

VS-consumentenactivist naar Garderen

Onderzoek: 50% Nederlanders bang voor gezondheidsrisico?s Amerikaanse consumentenactivist naar Nederland voor verbod op genetisch gemodificeerd voedsel

Tessa Boeve presteert goed op EK

Afgelopen week werd in Baku (Azerbeidzjan) het EK Trampolinespringen voor Junioren en Senioren gehouden. Nederland reisde af naar Baku met drie voltallige ploegen, juniormeisjes, juniorjongens en seniordames. Vanuit G.v.

Jaarlijkse kofferbakverkoop door de Hervormde Gemeente in Garderen

Op 12 mei wordt er weer de jaarlijkse kofferbakverkoop georganiseerd door de Hervormde Gemeente in Garderen. Dit is op het parkeerterrein van het verzorgcentrum De Kruimelstaete. Ca. 50 stands  zijn aanwezig. Mensen verkopen allerlei spullen. Van antiek en brocante tot tweedehands kleding.

Uitslagen SV trefpunt

Luchtgeweer staand

M. Bosscher      278

M. vd Hoek        270

E. Pol                    265

 

Collecte 58e Seniorenrit Garderen, Speuld en omstreken

De collecte voor het traditionele dagje uit van onze  wordt dit jaar gehouden in week 17.

Collecte t.b.v. St. Ontmoeting

Collecte voor dak- en thuislozen, ex-gedetineerden, zwerfjongeren en multiprobleemgezinnen

 

Pagina's