Lezersnieuws

Fit en slank Elspeet een succes.

Gestart met 9 enthousiaste deelnemers een  gemotiveerde fysiotherapeut/ leefstijlcoach, sportinstructeurs en een gedreven diëtiste is er een mooi resultaat geboekt in 3 maanden tijd. Wat is een mooi resultaat?

Hulp gevraagd voor De Welkamp

De WELKAMP is een kleinschalige reformatorische woonvoorziening op een ruim terrein aan de rand van het bos voor zes kinderen (10 t/m 16 jaar) met een ernstige vorm van autisme. De Welkamp is gevestigd op Heetkamp 50 in Elspeet.

Mooie samenwerking tussen Uddelaer en SOS Events

Op 18 juni jl. is een mooie samenwerking tussen Uddelaer en SOS Events bezegeld. Uddelaer is een lokale brouwerij gevestigd in Staverden. Naast dat Staverden het kleinste stadje van Nederland is, met bijbehorend kasteel, heeft het nu dus ook een eigen brouwerij binnen de stadsmuren.

Bijenvereniging De Bliee Bie zaait Bijenmengsel langs Schapendrift.

Bijenvereniging De Bliee Bie wil graag de omstandigheden voor bijen verbeteren en is daarom in overleg gegaan met de gemeente. Die stelde 1500 m2 van de berm langs de Schapendrift in Elspeet ter beschitkking.

Boekpresentatie winnaar Prijsvraag De Veluwe: Evert

Boekpresentatie winnaar Prijsvraag De Veluwe: Evert. Het Groot Veluwe Vakantiedoeboek voor kinderen van negen tot twaalf

Gedeputeerde Bea Schouten reikt eerste exemplaren uit

Truck en Tractor Pulling Speuld

De wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Mouw Maalderij en de sub sponsor Burito Verhuur Kootwijkerbroek. De wedstrijd vindt plaats in samenwerking met de Nederlandse Truck en Tractor-Pulling organisatie NTTO, net als voorgaande jaren.

Goud voor Britt Kroon op het districtskampioenschap trampolinespringen

Afgelopen zaterdag werd in Ruurlo weer gesprongen voor het kampioenschap binnen het district oost.

Unieke actie van het Vierhouter Koor

Op zaterdag 23 juni a.s. gaan 4 Mesketiers  ( lees leden ) van het Vierhouter Koor tussen 10:00 en 16:00 uur een rondgang door het centrum van  Vierhouten maken.

Avond4daagse Elspeet

4 avonden wandelen in en rondom Elspeet. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 5 km en 10 km. Inschrijven kan op maandagavond 11 juni tussen 17.30 uur en 18.30 uur. Er wordt dagelijks gestart tussen 18.00 uur en 18.30 uur vanaf de Schapendrift. LET OP: NIEUWE STARTLOCATIE!

Passende werktrajecten voor mensen met psychische kwetsbaarheid dankzij samenwerking Inclusief Groep en GGz Centraal

Woensdag 30 mei jl. hebben Gert-Jan Gerrits, directeur Inclusief Gresbo/Inclusief Intervens uit Nunspeet, en Leen Kievit, directeur Bedrijfsvoering GGz Centraal uit Ermelo, hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst.

Pagina's