Lezersnieuws

KENNISMAKING MET DE SCHIETSPORT

Schietvereniging Willem Tell uit Harderwijk houdt op dinsdag 3 en woensdag 11 oktober aanstaande weer informatieavonden. Sinds 2004 organiseert de vereniging ieder jaar twee informatieavonden met als doel meer bekendheid aan de schietsport te geven en leden te werven.

Alternatieve behandeling bij kanker en chronische ziekte

Thema-avond in Veluvine over

Alternatieve behandeling bij kanker en chronische ziekte

Drs. J.H.T. Hettema, huisarts in Nunspeet, denkt met ons na over complementaire (aanvullende) behandeling bij kanker en chronische ziekte op

Emaus College en Inclusief Gresbo tekenen samenwerkings-overeenkomst

Enkele jaren geleden werd een bijzondere samenwerking in een modern en gezellig bedrijfsrestaurant in Ermelo aangegaan. Op woensdag 13 september 2017 werd deze samenwerking geformaliseerd en uitgebreid.

Veluwse CDA-fracties eensgezind over problematiek rondom Lelystad Airport

Alle CDA-fracties van de Veluwe zijn actief bezig geweest in de nieuwe discussies over de vliegroutes van Lelystad Airport.

Uitslagen SV trefpunt

Luchtgeweer opgelegd:

M. vd Hoek 153.0

H.J. vd Steeg 146.0

C. Mulder 139.7

D. Gerritsen 138.8

H. Dijkgraaf 138.0

S. v Essen 137.0

H. Bosscher 133.4

H. vd Steeg 128.6

S. Vermeer 116.5

Zangavond Psalmen uit het vierstemmenboek

Op 7 oktober d.v. zal er een zangavond plaatsvinden in het kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente te Elspeet. Aanvang 19:30 uur. Deze avond zullen er psalmen uit het vierstemmenboek worden gezongen.

Thema-middag 'Mantelzorg en zelfzorg'

Mantelzorgers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze thema-middag op 25 september a.s. in zorgcentrum Oranjehof, Staverdenseweg 34 in Elspeet. De vraag 'Hoe gaat het met de mantelzorger?' staat deze middag centraal.

Modeshow in de Dr Kruimelstaete in Garderen

Dinsdag 3 oktober om 10 uur is er modeshow in de Dr Kruimelstaete. Zo langzamerhand een begrip voor de senioren in Garderen. Grote collectie kleuren en merken betaalbare dames- en herenmode voor de 50 plussers van Doorduyn mode. Om half 10 staat de koffie klaar met een stroopwafel.

Giften HGS-RegioBank jubileum uitgereikt!

"Op de Boer'n dag Elspeet heeft HGS-RegioBank de jubileumgiften symbolisch uitgereikt aan bestuursleden van de beide stichtingen die hiervoor waren geselecteerd.

PRIJSKLAVERJASSEN EN JOKEREN

Op vrijdagavond, 22 september a.s., organiseert klaverjasclub "Altijd Troef" weer hun maandelijks prijsklaverjas- en joker¬toernooi in Het Blanke Schot aan de Garderenseweg 33 te Uddel.

Pagina's