Lezersnieuws

ChristenUnie en SHOW helpen huurders

Eindelijk worden woningen aan Nieuw-Amsterdamweg gerenoveerd.

Randmeerconcert met sprankelend saxofoonkwartet in Veluvine Nunspeet

Van:

Vierhouten, 19 november 2017

Wintermarkt in Stroe

Traditiegetrouw wordt er op de eerste zaterdag van december weer de wintermarkt in De Hofstee georganiseerd. Vele aanmeldingen zijn inmiddels al weer binnen, de kraamhouders willen graag weer naar Stroe komen. Er zullen weer ruim 40 kramen zijn, met o.a.

Biljart de Viersprong winnaar bedrijvenschiettoernooiBiljart de Viersprong winnaar bedrijvenschiettoernooi

Op 16 en 17 november 2017 is door Schietvereniging 't Trefpunt in Uddel weer het jaarlijkse bedrijven/familie schiettoernooi georganiseerd. 40 teams, met ieder drie deelnemers, streden om de hoogste eer.

Lijsttrekker Marije Storteboom verminderd in functie

Lijsttrekker Marije Storteboom van Gemeentebelang Nunspeet zal richting de verkiezingen op 21 maart 2018 verminderd beschikbaar zijn. Zij zal gedurende zes weken bij haar dochter verblijven, die in het ziekenhuis in Utrecht een intensieve behandeling moet ondergaan.

Wethouder Van der Maas ontvangt eerste vel decemberzegels van Inclusief Gresbo Post

De medewerkers van Inclusief Gresbo Post mogen vanaf 15 november post rondbrengen met daarop de decemberzegel van hun eigen werkgever. Vanaf die datum zijn namelijk de decemberzegels verkrijgbaar die door Inclusief Gresbo worden uitgebracht en waarmee tot 5 januari 2018 de post bezorgd wordt.

Gemeentebelang kiest nieuwe bestuursvoorzitter

De leden van de Vereniging Gemeentebelang Nunspeet hebben Mark van de Bunte gekozen als nieuwe voorzitter van het bestuur. Op de bijzondere algemene ledenvergadering stemde de leden eensgezind in met de voorgedragen bestuurswisseling.

Kandidatenlijst Vereniging Gemeentebelang Nunspeet vastgesteld

Tijdens de bijzondere algemene ledenvergadering van de Vereniging Gemeentebelang Nunspeet is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 vastgesteld. De leden hebben onder luid applaus een lijst van maar liefst 46 kandidaten aangewezen voor op het stembiljet van 21 maart 2018.

Molen De Hoop in Garderen kijgt een nieuwe roede (wieken)

Molen De Hoop in Garderen kijgt een nieuwe roede (wieken)

Prijsklaverjassen en jokeren

Klaverjasclub "Altijd Troef" houdt op vrijdagavond , 24 november a.s. een prijsklaverjas- en jokertoernooi in Het Blanke Schot aan de Garderenseweg 33 te Uddel.

Het klaverjassen gaat op de Amsterdamse wijze.

Drie rondes van zestien met verplicht troef maken.

Pagina's