Lezersnieuws

Voorjaarsconcert Elspeets Fanfare Korps

Zaterdag 3 maart a.s. organiseert Muziekvereniging Elspeets Fanfare Korps haar jaarlijkse Voorjaarsconcert. Zowel het A-Slagwerkensemble als het Fanfare Orkest zullen u op diverse wijzen muzikaal vermaken.

Uitslagen SV trefpunt

Luchtgeweer staand

E. Pol 273

M. vd Hoek 270

Luchtgeweer opgelegd:

Ri. vd Hoek 152.0

A. Dijkgraaf 150.5

H.J. vd Steeg 147.9

G. Schouten 147.4

D. Gerritsen 145.7

H. Dijkgraaf 144.6

Elspeet houdt peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal Klein Duimpje verdwijnt niet uit Elspeet. Dat blijkt uit antwoorden van het college van burgemeester en wethouders op vragen van de ChristenUnie. Vrij Spel neemt in Elspeet de rol van Doomijn over.

Prijsklaverjassen en jokeren

Op vrijdagavond, 23 februari a.s., organiseert klaverjasclub "Altijd Troef" weer hun maandelijks prijsklaverjas- en joker¬toernooi in Het Blanke Schot aan de Garderenseweg 33 te Uddel.

Gezellige jaarvergadering Vrouwen van Nu

Maandag 12 januari was de jaarvergadering van de Vrouwen van Nu afd.Garderen .

Gemeente, garandeer dorpshuis

De nieuwbouwplannen voor de Da Costaschool bieden kansen voor een combinatie met een 'nieuw' dorpshuis voor Elspeet. Dat vindt de ChristenUnie.

Winter Food Event 24 & 25 februari op landgoed Staverden

Zaterdag 24 en zondag 25 februari organiseert Brasserie Staverden voor het tweede jaar op rij een kleinschalige Winterse Food Market. Toegespitst op food en bijbehorende winterse dranken.

Gehoorzaamheidscursus honden

GHSV Voorthuizen start per 5 maart weer met het geven van de gehoorzaamheidscursus voor honden. De cursus is geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden. Afhankelijk van de leeftijd en het niveau van uw hond bieden wij diverse cursussen aan. De cursus kosten bedragen

Ontmoeten in Garderen

Deze week wordt er een film gedraaid tijdens de wekelijkse ontmoetingsmiddag. U ziet hoe olifanten overleven in onherbergzaam gebied en hoe zij de kennis van dit gebied benutten en doorgeven aan volgende generaties. Voor de film en de koffie of thee met iets lekkers betaald u € 2.-

Pagina's