Lokaal lezersnieuws

Schuurverkoop in Elspeet

ELSPEET – Aan de Veenweg 55 in Elspeet vindt zaterdag 2 juni een grote schuurverkoop plaats. Onder meer wordt te koop aangeboden antiek, curiosa, emaille, boerenbond, huisraad en boeken. Maar ook paardentuigen en karren. Tevens wordt voor de inwendige mens gezorgd.

verjaardag

Feest want onze Ellemieke is vandaag 11 jaar geworden! Van klein kruimeltje aan het opgroeien naar een gezellige lieve positieve meid. Graag maak je een dansje bij Joke en thuis komen er spontane bewegingen bij je los.

Gelderlanders informeren elkaar tijdens een noodsituatie

Maandag 4 juni NL-Alert controlebericht: controleer of jouw mobiel goed is ingesteld

Spannende Boeken Weken: je vakantie begint met boeken

Tijdens de Spannende Boeken Weken in juni, 6 t/m 24 juni, brengt de Bibliotheek spannende boeken onder de aandacht onder het motto Je vakantie begint met boeken. In de vestigingen van Bibliotheek Noordwest Veluwe kun je in deze periode een speciale presentatie van het spannende genre vinden.

Aanmelden Seniorenrit Garderen, Speuld e.o.

Op woensdag 13 juni a.s . vindt de 58e Seniorenrit voor inwoners van  Garderen, Speuld e.o. plaats. Bent u 65-plusser en heeft u zin in een gezellig dagje uit? Meld u dan aan bij: Betsy van Miltenburg   0577-461119. Aanmelden kan van 28 mei t/m 2 juni. Deelname is gratis.

Smulhuis Garderen loopt voor het Longfonds

Het Smulhuis in Garderen gaat deze week voor onze medemens op pad! Jaarlijks overlijden er onnodig veel kinderen en volwassenen aan een longziekte. Daarom helpen we longpatiënten, steunen we longonderzoek en zetten we ons in voor preventie. Voor deze mensen lopen we graag een rondje!

Edje 40 jaar

Vandaag 9 mei 2018 is Wijnand van de Steeg 40 jaar geworden. Zoals jullie op de foto kunnen zien houdt Wijnand enorm van eten, nou wij ook, dus Wijnand.... Heb je wel genoeg stroopwafels voor vanavond??

Parkinson Café Barneveld

Op woensdag 9 mei 2018 is in de zaal van Welzijn Barneveld (Veluwehal) weer een bijeenkomst van het Parkinson Café Barneveld en omstreken voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers.

Stichting HEST ontvangt donatie van Overnodig

René Roelofs, voorzitter van stichting HEST, kreeg afgelopen week uit handen van Cornelis Klomp, voorzitter van de Kringloopwinkel Overnodig, een cheque van 2000 euro.

Keiler 2018 in het teken van ontwikkelings- en zendingswerk van teamlid Alice

Na een geweldig eerste keiler in 2017 met een zeer verdienstelijke 2e plaats en het winnen van de FairPlay Cup werd er toegezegd om in 2018 weer samen aan de start te staan; zo gezegd, zo gedaan…

Pagina's