Lokaal lezersnieuws

Concert Elspeets Fanfare Korps met Prinses Juliana-Concordia uit Gameren

Zaterdag 28 oktober as. vindt er een bijzonder concert plaats in het Kulturhus. Elspeets Fanfare Korps organiseert in samenwerking met fanfare-combinatie Prinses Juliana-concordia uit Gameren een concert. Beide groepen staan onder leiding van Maarten van de Kolk.

Prijsklaverjassen en jokeren

Voor de liefhebbers van klaverjassen en/of jokeren organiseert klaverjasclub "Altijd Troef" op vrijdagavond , 27 oktober a.s. een prijsklaverjas- en jokertoernooi in Het Blanke Schot aan de Garderenseweg 33 te Uddel.

Herfstmaaldag Putter Stoomgemaal

Zaterdag 21 oktober is het al weer de laatste draaidag van dit seizoen. De ketel wordt nog één maal opgestookt dit jaar voordat aan het einde van de draaidag zij leeggeblazen wordt. In november moet de ketel gereed zijn voor haar twee jaarlijkse keuring.

Lampionnenoptocht in Garderen

Vrijdag 27 oktober 2017.

ChristenUnie wil opheffing verbod zonnepanelen op Dorpshuis Vierhouten

Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten en Voetbalvereniging Vierhouten '82 krijgen geen toestemming van de gemeente om zonnepanelen te plaatsen op Dorpshuis Horsterhoek omdat dit gebouw een gemeentelijk monument is.

Het leven van een mens is het vechten waard

Op D.V. maandag 23 oktober hoopt Kees van der Staaij van de SGP te spreken over de beschermwaardigheid van het leven. Hierbij gaat het om het jonge, maar ook over het oude leven. Welke mogelijkheden zijn er om het leven te verlengen, en kan/mag dat ethisch en Bijbelse gezien?

HGS/RegioBank verwent prijswinnaars.

Vorige week maakte HGS/Regiobank de prijswinnaars bekend van de prijsvragen op de Boerendag in Elspeet en de Open Bedrijvendag in Uddel.

Het was een gezellige drukte op de beide kantoren waar de winnaars een prachtig geldbedrag wonnen op een door hen gekozen spaarrekening.

Aangepaste kerkdienst te Uddel

Op D.V. zondag 22 oktober is er een aangepaste kerkdienst in de hervormde kerk van Uddel, Garderenseweg 2. De dienst begint om 10.00 uur. Voorganger is ds. B. Jongeneel. Na de dienst is er gelegenheid voor ontmoeting in de zaal van de kerk. De kerk is open om 9.30 uur. Voor informatie: tel.

Reformatieconcert door koren onder leiding van Evert van de Veen

REFORMATIECONCERT "500 JAAR KERKHERVORMING" IN VOORTHUIZEN

Op Zaterdag 28 oktober a.s. vindt er in Kerkelijk centrum Bethabara te Voorthuizen een Reformatieconcert plaats met als thema: "500 jaar reformatie".

Heideschonen Speulder en Houtdorperheide

Op de zaterdagen 14 oktober en 28 oktober willen we weer een stuk heide van opslag ontdoen.

We verzamelen ons op de parkeerplaats bij de afslag naar Speuld aan de Garderenseweg.

Het zijn veelal kleine boompjes en struikjes welke gekapt moeten worden.

Pagina's