Lokaal lezersnieuws

Kleine en grote helden in 'Helden van 2017'

Jan de Hoop en Sonja Booms kijken in het 4-delige eindejaarsprogramma 'Helden van 2017' samen met kleine en grote Gelderse helden terug op het jaar. Ze ontvangen gasten die dit jaar een voorbeeld waren voor anderen, mensen inspireerden met hun verhaal of voor een glimlach zorgden.

OUDEJAARS KLAVERJASSEN EN JOKEREN BIJ "ALTIJD TROEF"

Op zaterdagmiddag, 30 december a.s., organiseert klaverjasclub "Altijd Troef" weer hun traditionele oudejaars klaverjas- en joker¬toernooi in Het Blanke Schot, Garderenseweg 33 te Uddel.

Bij het klaverjassen worden drie ronden van zestien op de Amsterdamse manier gespeeld.

SGP-jongeren Nunspeet en Elspeet gaan samen daadkrachtig verder!

Vanaf 1 januari a.s. zullen de SGP-jongerenorganisaties uit Elspeet en Nunspeet de krachten bundelen. Onder de naam SGP-jongeren Nunspeet gaan de jongeren verder met het organiseren van politieke activiteiten binnen de gemeente Nunspeet .

Jeugdclub Uddel

Zaterdag 16 december is er weer jeugdclub.

We hebben deze avond 'Vossenjacht'.

Van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Entree is €1,-.

Kom jij ook gezellig! Tot zaterdag allemaal!

Juliana bakt ze weer bruin

Op vrijdag 29 december en zaterdag 30 december zullen door Muziekvereniging Juliana weer overheerlijke oliebollen en appelflappen gebakken worden. Het geheime recept is weer tevoorschijn gehaald, en de bakkers zijn al druk bezig met het maken van proefbaksels om de goede kwaliteit te garanderen.

Elspeets Fanfare Korps zoekt nieuwe leerlingen

In samenwerking met Cultuurkust zijn er binnen Elspeets Fanfare Korps cursussen opgezet om kinderen in aanraking te laten komen met muziek: de Kinderorkesten! Binnen deze Kinderorkesten krijgen de leerlingen de mogelijkheid om samen muziek te maken.

Kerstzangavond Christelijke Gereformeerde Dorpskerk Nunspeet

Op D.V. vrijdag 22 december a.s. wordt er een Kerstzangavond gehouden in de Christelijke Gereformeerde Kerk aan de Gruppendelerweg in Nunspeet.

Aanvang 19.30 uur.

Aan deze avond wordt medewerking verleend door:

Ds. J.L. de Jong, opening en sluiting

Elspeets Fanfare Korps zamelt geld in voor oefeninstrumenten voor jeugdleden met (s)teun!

Elspeets Fanfare Korps zal de komende weken van start gaan met de actie (s)teun! De vereniging met 55 leden en 36 jeugdleden heeft dringend geld nodig om alle jeugdleden een instrument te financieren. De komende weken gaan de leden op stap bij u in de buurt en zullen vragen om uw steun.

Elspeets Fanfare Korps zoekt nieuwe leerlingen voor fanfare en slagwerkensemble!

In samenwerking met Cultuurkust zijn er binnen Elspeets Fanfare Korps cursussen opgezet om kinderen in aanraking te laten komen met muziek: de Kinderorkesten! Binnen deze Kinderorkesten krijgen de leerlingen de mogelijkheid om samen muziek te maken.

Gemeentebelang vraagt aandacht voor humane zorg.

In de raadscommissie vroeg Gemeentebelang aandacht voor humane zorg in de gemeente Nunspeet. Bij een werkbezoek aan woonzorgcentrum De Bunterhoek kwam de gescheiden woon- en zorgsituatie ter sprake.

Pagina's