Lokaal lezersnieuws

Elspeet houdt peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal Klein Duimpje verdwijnt niet uit Elspeet. Dat blijkt uit antwoorden van het college van burgemeester en wethouders op vragen van de ChristenUnie. Vrij Spel neemt in Elspeet de rol van Doomijn over.

Prijsklaverjassen en jokeren

Op vrijdagavond, 23 februari a.s., organiseert klaverjasclub "Altijd Troef" weer hun maandelijks prijsklaverjas- en joker¬toernooi in Het Blanke Schot aan de Garderenseweg 33 te Uddel.

Gezellige jaarvergadering Vrouwen van Nu

Maandag 12 januari was de jaarvergadering van de Vrouwen van Nu afd.Garderen .

Gemeente, garandeer dorpshuis

De nieuwbouwplannen voor de Da Costaschool bieden kansen voor een combinatie met een 'nieuw' dorpshuis voor Elspeet. Dat vindt de ChristenUnie.

Gehoorzaamheidscursus honden

GHSV Voorthuizen start per 5 maart weer met het geven van de gehoorzaamheidscursus voor honden. De cursus is geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden. Afhankelijk van de leeftijd en het niveau van uw hond bieden wij diverse cursussen aan. De cursus kosten bedragen

Ontmoeten in Garderen

Deze week wordt er een film gedraaid tijdens de wekelijkse ontmoetingsmiddag. U ziet hoe olifanten overleven in onherbergzaam gebied en hoe zij de kennis van dit gebied benutten en doorgeven aan volgende generaties. Voor de film en de koffie of thee met iets lekkers betaald u € 2.-

De Hersenstichting bedankt gevers en vrijwilligers

Van 29 januari tot 3 februari 2018 vond in Uddel de Hersenstichtingcollecte plaats. Er zijn veel collectanten op pad gegaan om voor al die mensen met een hersenaandoening geld in te zamelen. Deze enthousiaste inzet heeft € 696,27 opgeleverd.

Bertus en Jannie Slijkhuis beklimmen 7 juni de alpe d,HuZes voor het KWF kankerbestrijding!!

Onder het motto ´`opgeven is geen optie` gaan wij( Bertus en Jannie Slijkhuis) onder de naam ,stappentellers,7 juni 2018 samen met ruim vijfduizend andere deelnemers de uitdaging aan om de legendarische Alpe d,HuZes in Frankrijk te beklimmen .

Gemeentebelang Nunspeet wil eigenaren van nieuwe woningen niet op extra kosten jagen

De fractie van Gemeentebelang vraagt zich af wat de gevolgen voor kopers van nieuwe woningen in onze gemeente Nunspeet zijn nu de beslissing van Minister Wiebes van economische zaken en klimaat er ligt om het gebruik van aardgas versneld af te bouwen.

Situatie nu

Vertrouwen in de Winterdienst

Heinz Ros uit Nunspeet zal in de winterdienst van 18 februari spreken over het thema: vertrouwen. Vertrouwen op God blijkt niet altijd eenvoudig. We vragen wel maar gaan vervolgens zelf actie ondernemen.

Pagina's