Sport lezersnieuws

7-to-7: Sparta springt voor Milou

Milou Bosscher is een talentvolle trampolinespringster uit Heerenveen, geweest. Geweest… want door een verschrikkelijk ongeluk op het Nederlands Kampioenschap

Anke en Tessa Boeve Nederlands kampioen synchroon Trampolinespringen tot en met 17 jaar

Afgelopen weekend was het NK Trampolinespringen in AHOY in Rotterdam. Maar liefst 24 springers van Sparta Ermelo hadden zich hiervoor geplaatst. Romee Pol werd 3e bij de A senioren dames individueel met voor het eerst een drievoudige salto in haar oefening.

Goud en tweemaal brons op NK trampolinespringen voor Orion

Tijdens Fantastic Gymnastics in Rotterdam Ahoy wist de trampolineselectie van Orion 6 finaleplaatsen te bemachtigen, waarvan zij er drie wisten te verzilveren met een medaille.

Molen tot Molenloop Garderen

Op 17 juni om half elf wordt hij weer gelopen. De jaarlijkse Molen tot Molenloop in Garderen. Wie deze hardloopwedstrijd over 5 en 10 kilometer al eens liep weet dat Garderen op een berg ligt.

Dames van tennisvereniging Elspeet naar hoofdklasse

Het dames team van TV Elspeet is donderdag 1 juni kampioen geworden in de voorjaarscompetitie. Zij komen uit in de 1e klasse van de KNLTB

Dit betekent promotie naar de hoofdklasse.

Anke en Tessa Boeve bovenaan in Nederland tijdens plaatsingswedstrijd trampolinespringen

De 3e en laatste plaatsingswedstrijden, categorieën A en B, voor het komende NK Trampolinespringen waren zaterdag 27 mei in Zoetermeer.

Anke en Tessa Boeve goud synchroon voor Sparta Ermelo Trampolinespringen

Tijdens de 2e plaatsingswedstrijd voor A en B op zaterdag 20 mei in Apeldoorn zijn de volgende resultaten geboekt door de trampolinespringsters van Sparta Ermelo ;

De 1e plaats bij A-jeugd/junior synchroon voor Anke Boeve en Tessa Boeve uit Garderen !!!

Uitslagen SV trefpunt

Luchtgeweer staand:

M. vd Hoek 273

Luchtgeweer opgelegd:

M. vd Hoek 145

A. Dijkgraaf 142

H.J. vd Steeg 140

H. Dijkgraaf 138

G. Schouten 135

G. de Jong 133

D. Gerritsen 127

C. Mulder 121

Lustrumeditie van avondvierdaagse Elspeet

Van 12 t/m 15 juni 2017 organiseert ESV Volleybal voor de 5e keer de Avondwandelvierdaagse in Elspeet. Tijdens dit evenement wordt er vier avonden gewandeld in en rondom Elspeet. Er kan gekozen worden tussen 2 afstanden, de 5 en de 10 kilometer.

Anke en Tessa Boeve zilver synchroon trampolinespringen jeugd/junior nationaal

De eerste van drie plaatsingswedstrijden voor het NK Trampolinespringen 2017 categorieën A en B werden afgelopen zaterdag in Alkmaar gehouden. Het NK Trampolinespringen zal op 17 en 18 juni 2017 worden gehouden in AHOY in Rotterdam.

Pagina's