Zakelijk lezersnieuws

Midsummer Event bij Hotel Mennorode

15 mei is het zover, vanaf 15.00 uur staat het Midsummer Event bij Hotel Mennorode te Elspeet gepland. Een mooi moment om kennis te maken met onze locatie en mogelijkheden, waarbij een interessante spreker en prachtige muzikale omlijsting nog meer reden geven om te komen kijken.

Geef elkaar het ‘ja’ woord bij Hotel Mennorode

19 april jongstleden heeft burgemeester van de gemeente Nunspeet, Breunis van de Weerd, samen met adjunct directeur Dana Bronkhorst het contract ondertekend zodat Hotel Mennorode een officiële trouwlocatie is. In de feestelijk aangeklede ‘De Luwte’ is het contract ondertekend.

Deelnemen aan het verkeer of het fietsendm, lopend of rijden in een auto is. Hoe verantwoord is dit bij beginnende dementie. 

 

Is het nog verantwoord om auto te rijden bij beginnende dementieverschijnselen?

25 april netwerkdiner op een bijzonder locatie.

Prik jij, als ondernemende vrouw, een vorkje met ons mee op 25 april a.s. Op het bedrijf de Ouwendorperhoeve in Garderen, staat het levende erfgoed centraal. Friese Melkschapen, Lakenvelders en Bonte Betheimers (varkens) scharrelen hier vrolijk rond.

Margreth Versteeg als een vis in het water bij Zorggroep Noordwest-Veluwe

Sinds september 2017 is Margreth Versteeg via Inclusief Intervens gedetacheerd bij Zorggroep Noordwest-Veluwe. Ze is werkzaam op de woongroep Staverden van de Amaniet in Ermelo.

Giften HGS-RegioBank jubileum uitgereikt!

"Op de Boer'n dag Elspeet heeft HGS-RegioBank de jubileumgiften symbolisch uitgereikt aan bestuursleden van de beide stichtingen die hiervoor waren geselecteerd.

Najaar- en winterkledingbeurs

Op D.V. dinsdag 3 oktober 2017 zal weer de inmiddels vertrouwde kledingbeurs worden gehouden.

U kunt uw kleding brengen op dinsdag 12 september 2017 tussen 11.00 en 13.30 uur en 's avonds van 23:00 en 21:00 uur aan de Stakenbergweg 186.

Nieuw smakelijk netwerk VeluwseVallei alleen voor vrouwen

Prik jij, als ondernemende vrouw, een vorkje met ons mee op 6 september bij Hop-Eest in Putten? Na 10 jaar is in Barneveld Bites&Business met de locatie VeluwseVallei gestart. Dat werd ook wel tijd vonden de ondernemers Myra Steens en Rouke Bloemsma.

Bouw staat open voor oudere nieuwkomers

De bouw zit in de lift. Dat biedt perspectief voor jongeren die graag met hun handen werken, maar ook voor werkzoekenden die al wat meer jaren op de teller hebben staan.

Elspeter begint grote onderneming in Otterlo

Otterlo - Het Veluwse Otterlo heeft er een opvallende onderneming bij. Otterlo Events in- & outdoor activiteiten opent op 24 mei officieel de deuren. Met een grote opening in de start van het recreatieseizoen is de zaak van manager Wiebe van der Leij uit Elspeet klaar voor de zomer.

Pagina's