Eerste editie Boerenlanddag Meerveld

MEERVELD De eerste editie van Boerenlanddag Meerveld vindt zaterdag 13 augustus plaats bij Herberg 't Vossegat in Meerveld. Een evenement georganiseerd door Herberg 't Vossegat en Oldtimerclub de Heideploffers. Een dag waarop bezoekers terug gaan naar het boeren leven van vroeger.

Een evenement dat dit jaar in een nieuw jasje is gestoken, zo waren er voorheen de Nostalgische landdagen in Garderen. Met een nieuwe locatie en een nieuwe naam, hoopt de organisatie van de Boerenlanddag dit jaar een nog leuker evenement neer te zetten. De entree is gratis voor alle leeftijd. De Boerenlanddag start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Op de Boerenlanddag vinden er verschillende activiteiten plaats. Zo zijn er een tal van demonstraties als; maaien, dorsen en oogsten, maar ook woodcarving en darten. Ook is er de mogelijkheid een rondrit te maken over het land op de oldtimer. De boerenmarkt zal dit jaar uit dertig verschillende kramen bestaan, die allerlei originele producten verkopen, zoals nostalgische, brocante of handgemaakte artikelen.

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen zich laten schminken of zich vermaken op het springkussen. Liefhebbers kunnen genieten van een divers aanbod aan eten en drinken. Met verse pannenkoeken gemaakt met het meel van de molen in Garderen, zelfbereide pulled-pork of zoete stroopwafels is er voor ieder wat wils.

In de avond vindt er een Hollandse feestavond plaats bij Herberg 't Vossegat vanaf 19.00 uur. Bezoekers van de Boerenlanddag kunnen gerust na afloop blijven voor wat eten en drinken en genieten van deze feestavond. Verder heet Herberg 't Vossegat ook graag niet-bezoekers van harte welkom op deze avond. De entree is gratis voor alle leeftijden.

Voor meer informatie, het laatste nieuws en acties 'Boerenlanddag Meerveld' op Facebook of www.vossegat.nl.