• Stichting Welzijn Nunspeet

Recordaantal deelnemers Houtdorp in Nunspeet

NUNSPEET Op 11, 12 en 13 juli was er weer Houtdorp georganiseerd door Stichting Welzijn Nunspeet. Een record aantal van 110 kinderen kinderen van 5 t/m 12 jaar deden dit jaar mee aan Houtdorp op 11, 12 en 13 juli. Het evenement werd georganiseerd door Stichting Welzijn Nunspeet. Het evenement werd mede mogelijk gemaakt door een team van 60 vrijwilligers.

De meest bijzondere bouwwerken verrezen op de parkeerplaats van Veluvine. Op woensdag genoten de kinderen van een film, maakten ze een grote vlag voor hun hut en werd er genoten van de geborgenheid van de zelf gebouwde paleizen en kastelen tijdens de regen. Het waren dagen vol gezelligheid en plezier. De kinderen werkten goed samen en waren enorm trots op hun eigen werk en onder de indruk van dat van anderen.

Een speciaal bedankt gaat uit naar; Dekker Verhuur, Klaassen Dakkapellen, Boni Supermarkten, Plus Wilmink, Emté, Jumbo, Het IJscafé, Bakkerij De Vries en Camping De Tol die deze activiteit gesponsord hebben. Nadat alle kinderen moe maar voldaan naar huis toe waren werd er door de vrijwilligers gesloopt. In een paar enorme containers, gesponsord door BB Grondwerken BV en Van Werven werden alle bouwwerken weer afgevoerd.