• Foto: Ab Donker

Voetbaldames gezocht bij vv Elspeet

ELSPEET Om de toekomst van het damesvoetbal zeker te stellen is het damesteam van VV Elspeet op zoek naar een aantal nieuwe leden die de huidige groep dames wil komen versterken. Van de huidige groep van negentien dames zullen er het nieuwe seizoen nog zestien speelsters actief zijn. Gezien de werkzaamheden van verschillende voetbalsters is dit eigenlijk net te weinig.

Naast het voetbal is gezelligheid binnen de damesafdeling zeer belangrijk. De teamsfeer is bijzonder goed, omdat het plezier om te spelen net als een uitstekende onderlinge band voorop staat bij de dames. Bovendien worden er met regelmaat diverse activiteiten en teamuitjes georganiseerd, iets wat de sfeer alleen maar ten goede komt.

Voetballiefhebbers die belangstelling hebben om eens kennis te maken met het damesvoetbal bij VV Elspeet kunnen gerust eens langskomen en vrijblijvend een paar keer meedoen met de training. Voor vragen of aanmelden voor een training, graag een mailtje sturen naar: erik.hop@kpnmail.nl of christiaan.kroes@hotmail.com.