• Gelders Huys Makelaars

Gelders Huys nu ook op Funda

Advertorial

PUTTEN Voor Het Geldersch Huys Makelaars is het sinds afgelopen juni mogelijk om woningen op Funda aan te melden. In de zomervakantie heeft het enthousiaste makelaarskantoor niet stilgezeten en worden alle woningen nu ook uitgebreid gepresenteerd op deze grote woningwebsite. Dit introduceert de makelaar met een nieuwe actie voor woningverkopers.

Het makelaarskantoor aan de Achterstraat in Putten heeft het lang zonder Funda gedaan. Klaas van der Werf: ,,Via onze eigen website, social media, ons brede netwerk en groot bestand aan woningzoekers, hebben wij altijd snel de verkopers met de kopers kunnen matchen. Nu kunnen we volledig gebruikmaken van de Funda-presentatie. Zo kunnen wij onze woningverkopers een nog completer dienstenpakket aanbieden dan we in eerste instantie al deden. Funda is een mooi platform en goed verlengstuk van onze verkoopstrategie.''

WOONWENSEN

,,Het bemiddelen bij de verkoop van een woning is vooral goed opletten en de kenmerken van een woning matchen aan de woonwensen van de potentiële zoeker. Ons kantoor zet de unieke kenmerken van een woning om in een wervende aanbiedingstekst en een uitgebreide fotopresentatie. Deze verkooptools worden nu uitgebreid gepubliceerd op Funda. Mocht een woning niet direct voldoen aan de woonwensen van een zoeker, dan maakt Het Geldersch Huys Makelaars een uitgebreid zoekprofiel. Komt er een andere woning in het portfolio van ons kantoor, dan bellen wij de zoekers meteen op en sturen alle documentatie toe'', aldus Renée McMahon en Herwin Kieft.

Het nieuwe platform biedt het Puttense kantoor ook de mogelijkheid om alle nieuwbouwprojecten waar het kantoor de komende periode mee gaat starten, uitgebreid te presenteren. Kieft: ,,Geïnteresseerden kunnen zich nu alvast bij Het Geldersch Huys Makelaars vrijblijvend inschrijven. Zodra er gestart wordt met de verkoop van nieuwbouwprojecten/appartementen en andere woningen worden zij direct hiervan op de hoogte gesteld."

Voor verkoop van hun woning kunnen mensen bij het kantoor een gratis en vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Renee McMahon-Schuit: ,,Uw woning verkopen is een stap die men niet dagelijks zet. Wij weten wat er allemaal bij komt kijken: de perfecte presentatie van de woning, de strategie, de marketing, de onderhandelingen en de juridische afhandelingen. Het Geldersch Huys Makelaars ontzorgt de woningverkoper hierin geheel en begeleidt vakkundig bij een snelle en succesvolle verkoop. Door onze aansluiting bij het Funda platform, kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Daarom hebben wij nu de volgende actie: alle woningen die voor 1 oktober bij Het Geldersch Huys Makelaars worden aangeboden, krijgen gratis van ons een volledige presentatie op Funda.''

Woningverkopers die vrijblijvend een afspraak willen maken met het enthousiaste kantoor of zich willen inschrijven als zoeker kunnen altijd bellen of mailen.

a [Geldersch Huys Makelaars0341-354635info@hghmakelaars.nl