Optiekhuis Elspeet geopend

Advertorial

Samen met zijn echtgenote Annette gaat hij in Elspeet aan de Nachtegaalweg 1 kijkproblemen oplossen.

De 30 jaar ervaring van Schreuder als opticien is de gedegen basis waarop Optiekhuys Elspeet gaat draaien. Schreuder: ,,Ondanks dat ik jarenlang als franchise ondernemer heb gewerkt voor een grote optiekketen, bleef de wens om optimale oogzorg en kwaliteit te kunnen bieden vanuit een zelfstandige onderneming. Met ZEISS brillenglazen, die in vergelijking met andere merken zeker niet de duurste zijn maar wel aan de hoge Duitse degelijkheid voldoen, is de basis sterk. Wij kunnen contactlenzen of een bril in de juiste prijs / kwaliteit verhouding, die bij de consument past, aanbieden."

MONTUREN En qua merkmonturen is de keuze zeer ruim van goedkopere monturen tot exclusieve merken. Zo is het Nederlandse fabricaat Dutz voorradig maar ook merken zoals Ralf Lauren, Diesel, Ray-Ban, La Coste en Riverwoods. Binnenkort ook handgemaakte monturen van Lunor. Hiermee is bij Optiekhuys Elspeet voor ieder wat wils.

CONTACLENZEN Ook contactlenzen zijn enkelvoudig en multifocaal beschikbaar. Dus mensen die een bril dragen voor het kijken in de verte met daarbij een leesgedeelte, kunnen dit ook met contactlenzen oplossen.

Schreuder: ,,Naast dat wij voor iedere klant de declaratie bij de zorgverzekeraar regelen bieden wij ook een kosteloos pakket als u contactlenzen laat aanmeten. Dit is een nauwkeurig traject met passen en meten. Het resultaat wat je behaald is dat je van een bril kunt overschakelen naar probleemloos contactlenzen dragen."

KENNISMAKEN Van 1 t/m 10 oktober mogen klanten zelf bepalen welke korting ze krijgen op een bril of contactlenzen door een ballon kapot te prikken. De korting kan oplopen tot 50%. Zie hiervoor ook de advertentie elders in deze krant.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom in de winkel om kennis te maken met Johan en Annette Schreuder.

Johan: ,,We hebben meer dan een jaar uitgekeken naar een goede locatie en Elspeet lijkt ons een prachtig dorp om dit te verwezenlijken. Zeker omdat Optiekhuys Elspeet ook een goede optie wil zijn voor klanten uit de naburige dorpen zoals Vierhouten, Uddel en Garderen. Kom eens langs al is het maar om kennis te maken."

Optiekhuis Elspeet

Nachtegaalweg 1

8075 AW Elspeet

0577-459709

info@optiekhuiselspeet.nl

www.optiekhuiselspeet.nl