• Verse producten

  Lisa van Beek
 • Demonstraties tijden de Boerenlanddag!

  Lisa van Beek
 • Oldtimers!

  Lisa van Beek
 • Logo Boerenlanddag

  Organisatie Boerenlanddag

De Boerenlanddag; een dag terug in de tijd naar het boerenland leven van vroeger

20-06-2017, 12:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 12 augustus 2017, 09:30 tot 17:00

Locatie:

Buurtweg 8, Uddel
Herberg 't Vossegat
Uddel

Een nostalgische dag met demonstraties over het boeren landleven van vroeger, een Boerenmarkt met een divers aanbod aan kramen, verschillende kinderactiviteiten, heerlijk eten en drinken en als afsluiter een gezellige Hollandse feestavond!

Bent u of kent u iemand die graag met zijn of haar producten op de Boerenlanddag Meerveld wil staan? Wij bieden ruime standplaatsen aan met kraam (zelfs inclusief het opzetten en afbreken door de organisatie) of zonder kraam.

Stuur een e-mail naar boerenlanddag@gmail.com of bekijk de website, waar u ook het inschrijfformulier vindt: http://boerenlanddagmeerveld.nl/

Diverse activiteiten voor jong en oud

Op de Boerenlanddag zijn verschillende activiteiten te doen. Zo zijn er een tal van demonstraties als: maaien, dorsen en oogsten, woodcarving, darten en een rondrit op een oude oldtimer!

De boerenmarkt zal dit jaar uit maar liefst 50 verschillende kramen bestaan, die allerlei nostalgische, verse en handgemaakte producten verkopen.

Daarnaast zal 1 van de grootste Vleesvee keuringen van de Veluwe plaatsvinden tijdens de Boerenlanddag Meerveld.

Verschillende kalfjes, koeien en stieren zullen tijdens deze keuring strijden om de beker. Er is zelfs een Vleesvee keuring voor de kinderen.

Daarnaast kunnen zij zich laten schminken, zich vermaken op het springkussen of een andere activiteit doen.

Liefhebbers kunnen genieten van een divers aanbod aan echte streekproducten. Met heerlijke verse pannenkoeken zelfgemaakte boerenfriet of heerlijke, zoete stroopwafels is er voor ieder wat wils. '

Hollandse feestavond.

De Boerenlanddag wordt net als vorig jaar afgesloten met een gezellige Hollandse feestavond bij Herberg 't Vossegat.

Op een mooie, nostalgische locatie met livemuziek, beloofd het weer een gezellige avond te worden! Wanneer rond 17:00 uur de activiteiten ten einde lopen, zal de muziek starten bij de herberg en kan er nagenoten worden van een hopelijk geslaagde dag!

Voor meer informatie, het laatste nieuws en de leukste acties kunt u terecht op onze Facebookpagina: Boerenlanddag Meerveld of neem een kijkje op de website: www.boerenlanddagmeerveld.nl

De entree is GRATIS voor alle leeftijden.