• Sint en zijn Pieten komen weer langs!

    Chantal de Vries

Garderen begroet de Sint dit jaar op 18 november

23-10-2017, 14:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 18 november 2017, 10:00 tot 16:30

Locatie:

Speulderbosweg 4, Garderen
Bilderberg Hotel 't Speulderbos
Garderen

Al sinds jaar en dag komt Sinterklaas met een stuk of 15 pieten langs in Garderen en ieder jaar is dat weer een groot feest! Dit jaar komt Sint op zaterdag 18 november en start om 10.00 uur met een mooi voorleesverhaal in de Kruimestaete. Alle kinderen zijn daarbij welkom; ook de wat oudere 'kinderen' die in Kruimelstaete wonen begroet de Sint elk jaar weer graag! Voor en na het voorlezen zijn er al een hoop pieten in het dorp te vinden.

Om 13.00 uur komt Sinterklaas naar de E.J. Hoegenhof om de kleinste kinderen (tot 4 jaar) de kans te geven even met de Sint te praten en hem een mooie kleurplaat geven. Voor de kinderen die al naar de basisschool gaan is er 's middags namelijk nog een groot feest.

Voorafgaand daaraan rijdt Sint echter eerst nog met paard en wagen achter muziekkapel Tot Ons Genoegen aan in een optocht door het dorp. Deze optocht begint om 13.30 uur bij de EJ. Hoegenhof.

Om 14.30 uur worden alle kinderen van de basisschool (die zich opgegeven hebben voor het middagprogramma middels de brief verstrekt via school) verwacht in Hotel het Speulderbos aan de Speulderbosweg 4. Hier gaan we met Sint en zijn Pieten een leuke middag beleven; muziek en dans, sport en spel, ballonnen vouwen, knutselen en pepernoten bakken, je kunt het zo gek niet verzinnen of we gaan het samen doen! Dit jaar zijn de ouders al om 16.00 uur welkom om een uitvoering van de kinderen mee te maken en erbij te zijn als de kinderen hun kadootje van Sint krijgen. Om half vijf is het feest afgelopen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Chantal de Vries, telefoonnummer 06-29479605.