• Collage van kunstwerken van deelnemende kunstenaars 2017

    foto's van deelnemende kunstenaars
  • Collage van kunstwerken van deelnemende kunstenaars 2017

    foto's van deelnemende kunstenaars

Kunstroute Noordwest-Veluwe

25-08-2017, 18:31 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 1 september 2017, 13:00 tot zondag 3 september 2017, 17:00

Locatie:

, Vierhouten
Diverse locaties
Vierhouten

Kunstenaars en bezoekers ontmoeten elkaar op 1, 2 en 3 september 2017

59 kunstenaars en zeven galeries uit de gemeenten Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk en Ermelo nodigen u uit in hun atelier/galerie.

Wandelend, op de fiets of met de auto voert de route u langs vele locaties waar u kennis maakt met mooie en bijzondere kunstwerken van deze talentvolle bewoners van de Noordwest-Veluwe.

Een ideale gelegenheid om op een ontspannen en laagdrempelige manier een 'kijkje in de keuken' te nemen, in gesprek te gaan met de kunstenaars over hun werk en om te genieten van het enorm gevarieerde aanbod van kunstwerken in allerlei stijlen en materialen.

Op de verschillende adressen vindt u onder andere schilderijen, beeldhouwwerken, papierobjecten, keramisch werk, sieraden, fotografie, houtbewerking, textielkunst, metaalkunst en tekeningen. Het merendeel is uiteraard ook te koop dus de route vormt een uitgelezen kans om een nieuw kunstwerk aan te schaffen.

Vele bezoekers hebben de afgelopen jaren genoten van deze unieke ervaring.

Tijdens dit weekend is er een overzichtstentoonstelling van een aantal deelnemende kunstenaars in de Vrije Academie voor Beeldende Kunsten in Nunspeet.

Alle informatie van de deelnemende kunstenaars en adressen van de opengestelde ateliers en galeries vindt u in het boekje "Kunstroute Noordwest-Veluwe 2017" en op www.kunstroute.nu.

Het boekje is gratis en verkrijgbaar bij de plaatselijke VVV's en bij de deelnemende kunstenaars.

Openingstijden: vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Eventuele afwijkende openingstijden per atelier/galerie zijn vermeld op de website van de betreffende kunstenaar/galerie. De ateliers zijn te herkennen aan een rood/groene vlag.

Voor meer informatie: www.kunstroute.nu