• Save the date

    Mennorode

Midsummer Event bij Hotel Mennorode

24-04-2018, 09:58 | Lezersnieuws | marleen mulder

Datum:

dinsdag 15 mei 2018, 15:00

Locatie:

Apeldoornseweg 185
Hotel Mennorode
Elspeet

15 mei is het zover, vanaf 15.00 uur staat het Midsummer Event bij Hotel Mennorode te Elspeet gepland. Een mooi moment om kennis te maken met onze locatie en mogelijkheden, waarbij een interessante spreker en prachtige muzikale omlijsting nog meer reden geven om te komen kijken. Heeft u zakelijk gezien van doen met het organiseren van personeelsfeesten, evenementen, vergaderingen of anderszins, meld u dan zeker aan. Tot ziens!

Spreker Rocky Hehakaija Rocky Hehakaija is een bekend gezicht in de internationale straatvoetbalwereld. Zij is het eerste en enige vrouwelijke lid van de Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld met ex-profvoetballer Edgar Davids als aanvoerder. Rocky richtte de stichting Favela Street op. Met de kracht van straatvoetbal creëert ze een nieuwe generatie sterke rolmodellen in achterstandswijken. Nu inspireert ze jonge vrouwen overal ter wereld met haar positieve instelling en voetbal skills, en fungeert ze als rolmodel voor jongeren uit sloppenwijken over de hele wereld.

Muziek door CHMPGNN Avenue CHMPGN Avenue staat voor high class en vooral sfeervolle muziek. Met Jennifer Ewbank als zangeres en pianiste, een saxofoniste en (contra)bassist/DJ als basisbezetting is dit een bijzondere moderne band met een bite zoals Champagne. CHMPGN Avenue is een ode aan de straat met chique champagne huizen in het Franse stadje Epernay. De allure en luxe rondom Champagne willen deze muzikanten uitstralen tijdens hun optreden. Maar alles met een knipoog, want bovenal willen deze gedreven muzikanten hun publiek laten genieten.