• Boerenmarkt

    Lisa van Beek
  • Boerenmarkt

    Lisa van Beek
  • Demonstraties

    Lisa van Beek

Nog maar 2 weken: Boerenlanddag Meerveld 2017

28-07-2017, 22:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 12 augustus 2017, 09:30 tot 23:00

Locatie:

Buurtweg 9, Uddel
Herberg 't Vossegat
Uddel

Nog ruim twee weken dan is het zover! De Boerenlanddag Meerveld 2017 vindt dan plaats bij Herberg 't Vossegat in Meerveld.

Een nostalgische dag op een sfeervolle locatie. Helemaal in het teken van het boeren landleven van vroeger! De Boerenlanddag start om 09:30 uur en eindigt om 17:00. Waarna aansluitend een gezellige Hollandse avond plaats vindt bij de herberg. Natuurlijk is iedereen ook tijdens deze avond welkom om de dag af te sluiten. Deze avond zal tot ongeveer 23:00 uur duren.

De Boerenlanddag zal uit verschillende onderdelen bestaan, waardoor er voor ieder wat wils is en de dag geschikt is voor jong en oud.

Zo zullen er tal van demonstraties plaatsvinden, als: maaien, ouderwets dorsen en oogsten.

Verder zijn er verschillende oldtimers aanwezig van oldtimerclub de Heideploffers en daarnaast zal er ook een rondrit gedaan worden met een oldtimer.

Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten en zijn er ook voor hun weer leuke activiteiten, zo kunnen zij zich laten schminken, pony rijden of zich vermaken op het krokodillen springkussen.

Verder is er net als vorig jaar een boerenmarkt aanwezig, die dit jaar flink uitgebreid is. Zo bestaat de markt uit maar liefst 60 kramen. Hier worden allerlei originele en nostalgische producten verkocht. De Boerenmarkt bestaat dan ook uit een breed assortiment producten.

Daarnaast hebben wij dit jaar een totaal vernieuwd horecaplein! Dit horecaplein zal zich midden op het terrein bevinden, waardoor die goed gecentraliseerd is en dus voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Hier kunt u terecht voor heerlijke verse streekproducten. Er worden onder anderen verse boerenfriet en pannenkoeken gebakken. Ook kunt u hier genieten van een dorstlessend drankje!

Dit jaar een nieuwe toevoeging aan de Boerenlanddag. Één van de grootste vleesveekeuringen van de Veluwe komt namelijk naar de Boerenlanddag. Tijdens deze keuring strijden verschillende kalfjes, koeien en stieren om de winst. Natuurlijk is ook hierbij weer aan de kinderen gedacht. Er vindt namelijk een speciale kinder veekeuring plaats.

Voor meer informatie, het laatste nieuws of een leuke winactie kan je terecht op onze Facebookpagina: Boerenlanddag Meerveld of kan je een bezoekje brengen aan onze website: www.boerenlanddagmeerveld.nl

Zien wij jou ook zaterdag 12 augustus bij Herberg 't Vossegat te Meerveld? De entree is gratis!