• Sint in Garderen

    Piet

Sint komt weer in Garderen

24-10-2016, 21:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 19 november 2016, 10:00 tot 16:30

Locatie:

Speulderbosweg, 4 Speulder, Garderen
Bilderberg Hotel ´t Speulderbos
Garderen

De Sint komt naar Garderen!

Ze hebben er al maanden naar uitgekeken, maar zaterdag 19 november mogen de Sint en zijn Pieten dan eindelijk naar Garderen. Ook dit jaar zal het feest van de Sint plaats gaan vinden in Bilderberg Hotel Het Speulderbos.

's Ochtends zijn er al veel Pieten te vinden in het dorp en in de winkels. Sinterklaas gaat 's morgens om 10.00 uur voorlezen bij de Kruimelstaete. Hier zijn alle kinderen hartelijk welkom. Om 13.00 uur is Sinterklaas zoals elk jaar op de E.J. Hoegenhof. Hier kunnen de kleinste kinderen even met de Sint praten en hem een mooie kleurplaat geven. Om half twee begint de optocht door het dorp.

Om 14.30 uur worden alle kinderen van de basisschool, die zich opgegeven hebben voor het middagprogramma, verwacht in Hotel het Speulderbos aan de Speulderbosweg. Hier is een prachtig Sinterklaasfeest. Natuurlijk zijn hier ook de Pieten en vooral ook Sinterklaas bij aanwezig. Om half vijf is het feest van de komst van de Sint naar Garderen afgelopen. Al blijft hij natuurlijk tot en met 5 december in Nederland. Voor vragen kunt u contact opnemen met Ineke Schuiteman tel. 0577 461255