• Janneke & Annet

    Annet Schaap en Keke Keukelaar

Superjuffie fans opgelet: Janneke Schotveld komt naar je toe

26-09-2017, 15:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 14 oktober 2017, 16:00 tot 18:00

Locatie:

Stationsstraat 131, Garderen
Riemer & Walinga, Boekverkoopers
Garderen

Groot nieuws voor alle Garderense, Elspeter, Nieuw Milligense, Speulder, Staverdense, Uddeler en Vierhouter fans van Superjuffie!! Je kunt Janneke Schotveld & Annet Schaap in het écht ontmoeten tijdens de aankomende Kinderboekenweek!

Ze gaan het hele land door en op zaterdag 14 oktober sluiten ze de Nationale Kinderboekenweektour af in Ermelo, bij Riemer & Walinga, Boekverkoopers. Dat is voor jou het dichtst in de buurt. Het feest wordt daar afgetrapt met een verrassend leuke start en daarna kunnen alle fans van de boeken van Janneke & Annet de twee Superschrijfsters ontmoeten (en een boek laten signeren). Vervolgens zullen Janneke en Annet nog een Superleuke voorstelling geven. Voor dat laatste moet je je opgeven bij de boekhandel.

Wist je trouwens dat Janneke & Annet het Kinderboekenweekgeschenk van 2017 hebben gemaakt? Dat krijg je cadeau bij alle boekhandels in Nederland tijdens de Kinderboekenweek, als je voor ten minste €12,50 kinderboeken koopt. Kun je dié mooi gelijk laten signeren! Kijk snel op deboekverkoopers.nl/kinderboekenweek-2017 voor alle informatie.

Trouwens.. ook als je fan bent van Fien, Botje, Oma Baps, Fatima, Robbie & Raffi, juffrouw Prunella ;) of ZsaZsa mag je natuurlijk komen! :)