• Truck

    OTTS
  • Sportklasse

    OTTS

Truck en Tractor pulling Speuld keert terug

11-06-2016, 21:21 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 28 juli 2016, 17:30 tot 23:30

Locatie:

Garderenseweg , Speuld
Arie Schouten Arena
Speuld

Zwarte rookpluimen, dreunende motoren en een hoop gezelligheid zullen ook dit jaar weer op het programma staan.

De jaarlijkse Tractor-Pulling wedstrijd in Speuld zal dit jaar georganiseerd worden op vrijdag 1 juli. De wedstrijd vindt ook dit jaar weer plaats aan de Garderenseweg te Speuld. Dit is in samenwerking met de Nederlandse Truck en Tractor-Pulling organisatie NTTO net als voorgaande jaren. De wedstrijd zal starten om 17:30. De wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Arie Schouten Automobiel bedrijf en de sub sponsor Burito Verhuur Kootwijkerbroek.

De wedstrijd is inmiddels uitgegroeid tot een waar spektakel dat dit jaar voor de 22ste keer zal plaatsvinden. Aan de wedstrijd doen ongeveer 180 deelnemers mee, allen uit verschillende klassen. Zo zijn er de standaard, sport en supersporttractoren en de supersporttrucks. Een startplek is niet geheel vanzelfsprekend, want er waren dit jaar meer aanmeldingen dan dat er startplaatsen beschikbaar waren.

Vanuit heel Nederland zullen er vrijdag 1 juli deelnemers afreizen om deel te nemen aan de wedstrijd, maar zoals altijd is de regio ook goed vertegenwoordigd. Met het diverse aanbod aan klasses beloofd Truck en Tractor Pulling Speuld ook dit jaar weer een avond te worden om niet te vergeten.

De avond zal gevuld worden met een druk programma met voor ieder wat wils. Dankzij de verlichting langs de baan zal Truck en Tractor Pulling Speuld zich niet laten weerhouden door het donker en kan er de hele avond genoten worden van de wedstrijd. Truck en Tractor Pulling Speuld staat ook bekend om de sfeer en de gezelligheid. Dit maakt het een ideaal evenement voor iedereen, zelfs voor mensen die deze vorm van sport nog niet kennen! Net als ieder jaar hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Een geheel kinderdorp zal ervoor zorgen dat jong en oud een onvergetelijke avond zullen beleven!

Dit jaar zullen er in verband met de recente terreuraanslagen strengere veiligheidsmaatregelen getroffen worden. Dit jaar zal er een verbod ingaan op het meebrengen van alcoholische dranken en glaswerk voor bezoekers. Tractor-Pulling is vrijwel het enige evenement waarbij dit vaak nog gebeurd, maar helaas heeft de organisatie in samenwerking met de gemeente Ermelo moeten besluiten om dit niet toe te staan. Dit alles om de wedstrijd zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen.

Kortom, het belooft weer een gezellige, maar vooral spannende avond te worden voor jong en oud! Volg ons ook op Facebook: OTTS