• Aankomst met legertruck

    ?

Vakantie Bijbel Week Uddel

06-08-2016, 19:30 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 16 augustus 2016, 09:30 tot donderdag 18 augustus 2016, 20:00

Locatie:

Garderenseweg 33, Uddel
Het Blanke Schot
Uddel

Vakantie Bijbel Week

In de laatste week van de zomervakantie is het weer zover: de Vakantie Bijbel Week!

Op 16, 17 en 18 augustus staan 's morgens om 9.00 uur de deuren van 'het Blanke Schot' open voor alle kinderen die voor de zomervakantie op de basisschool zaten. Er is een mogelijkheid voor de kinderen om opgehaald te worden met een legertruck, zie huis aan huis boekje voor opstap plaatsen en tijden. Het thema dit jaar is: 'Aan tafel'. Om 9.30 u. beginnen we met zingen, het luisteren naar een verhaal uit de Bijbel en knutselen. Om 12.00 u. is het programma afgelopen, m.u.v. de woensdag dan is het om 13.00 u. afgelopen i.v.m. de spelmorgen en gaan de kinderen na het eten van een broodje knakworst weer naar huis. Kinderen die dit niet lusten, moeten zelf een lunchpakketje meenemen.

Op donderdagavond is iedereen; jonge en oud, van harte welkom en kunnen de werkjes en de foto's worden bekeken die de afgelopen dagen gemaakt zijn.

Ook zullen de kinderen deze avond laten horen wat ze geleerd hebben. De inloop van deze avond is om 18.30 u. en het programma begint om 19.00 u. Er zal deze avond een boekentafel aanwezig zijn, waar christelijke (kinder)boeken en (kinder)Bijbels te koop zijn.

Zondagmorgen 21 augustus zal in de Hervormde kerk een afsluitingsdienst worden gehouden. Deze dienst begint om 9.30 u. en zal geleid worden door ds. A. Goedvree. Hij zal de kinderen in de preek niet vergeten! Aan het eind van de dienst mogen de kinderen het geleerde themalied samen zingen.

Na afloop van de dienst is er in de zaal bij de kerk gelegenheid voor ontmoeting en het drinken staat dan voor u en jou klaar. Kinderoppas is tijdens de dienst aanwezig in de kelder bij de kerk.

Voor meer informatie en inlichtingen zie het huis aan huis boekje. In Uddel is deze bij u thuis bezorgd, in Elspeet is deze op te halen bij het VVV, of bel: Jetty Voltman tel. 400800.