VakantieBijbelWeek Uddel

05-08-2017, 12:20 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 15 augustus 2017, 09:30 tot donderdag 17 augustus 2017, 12:00

Locatie:

Garderenseweg 33, Uddel
het Blanke Schot
Uddel

Vakantie Bijbel Week

In de laatste week van de zomervakantie is het weer zover: de Vakantie Bijbel Week!

Op 15, 16 en 17 augustus staan 's morgens om 9.00 uur de deuren van 'het Blanke Schot' open voor alle kinderen die voor de zomervakantie op de basisschool zaten. Er is een mogelijkheid voor de kinderen om opgehaald te worden door de legertruck, zie voor opstapplaatsen en tijden het huis aan huis boekje. Het thema dit jaar is: '(T)op Survival'. Om 9.30 u. beginnen we met zingen, het luisteren naar een verhaal uit de Bijbel en knutselen. Om 12.00 u. is het programma afgelopen, m.u.v. de woensdag dan is het om 13.00 u. afgelopen i.v.m. de spelmorgen. De kinderen gaan dan echt survivallen dus moeten ze 'oude kleren' aan! Na het eten van een broodje knakworst gaan de kinderen weer naar huis. Kinderen die dit niet lusten, moeten zelf een lunchpakketje meenemen. Voor de kinderen van groep 7 en 8 is er dit jaar elke dag een speciaal programma!

Op donderdagavond is iedereen; jonge en oud, van harte welkom en kunnen de werkjes en de foto's worden bekeken die de afgelopen dagen gemaakt zijn.

Ook zullen de kinderen deze avond laten horen wat ze geleerd hebben. De inloop van deze avond is om 18.30 u. en het programma begint om 19.00 u. Er zal deze avond een boekentafel aanwezig zijn, waar christelijke (kinder)boeken en (kinder)Bijbels te koop zijn.

Zondagmorgen 20 augustus zal in de Hervormde kerk een afsluitingsdienst worden gehouden. Deze dienst begint om 9.30 u. en zal geleid worden door ds. A. Goedvree. Hij zal de kinderen in de preek niet vergeten! Aan het eind van de dienst mogen de kinderen het geleerde themalied samen zingen. Kinderoppas is tijdens de dienst aanwezig in de kelder bij de kerk.

Voor meer informatie en inlichtingen zie het huis aan huis boekje. In Uddel is deze bij u thuis bezorgd, in Elspeet is deze op te halen bij het VVV, of bel: Judith van den Brink tel. 401148.