Veluws Open Darttoernooi 2018

09-12-2017, 11:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 19 januari 2018, 19:00 tot 23:59

Locatie:

Uddelerweg 100, Elspeet
VV Elspeet
Elspeet

Ben jij de nieuwe Michael van Gerwen? Laat dat dan maar eens zien op het VELUWS OPEN 2018 wat georganiseerd wordt door VEF. Vrijdag 19 januari 2018 wordt voor de derde keer dit toernooi gehouden.

Aan het Darttoernooi kan iedereen deelnemen die darten als hobby heeft of voor de lol af en toe pijltjes gooit. Er wordt gespeeld op professionele dartbanen. De aanvang van het Darttoernooi is 19.00 uur. Door de omstandigheden rondom de gebeurtenissen van het kulturhus hebben we dit jaar voor een ander locatie moeten zoeken. Gelukkig voor ons kunnen we terecht in de kantine van vv Elspeet. Er wordt gespeeld in poules van 4 personen. na de poulewedstrijden gaan de eerste 2 personen van elke poule door naar de winnaarsronde, de andere 2 naar de verliezersronde. Na een aantal rondes zal uiteindelijk de finale worden gespeeld tussen de 2 beste darters, waarna we weten wie zich een jaar lang de beste darter uit de regio mag noemen.

Het inschrijfgeld voor het Darttoernooi bedraagt €10,00 welke voor aanvang van het toernooi moet worden voldaan. Er zijn mooie geldprijzen te winnen; het inschrijfgeld van alle deelnemers vormt de prijzenpot. Dus hoe meer deelnemers, hoe hoger het te winnen bedrag. Inschrijven voor het toernooi kan tot 18 januari via www.elspeetsefeesten.nl.

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@elspeetsefeesten.nl.