• Yogadocente Yvette Benningshof in het weiland op de Ouwendorperhoeve.

    Emiel Antonis

ZomerYoga in Garderen

19-07-2018, 11:22 | Lezersnieuws | Yvette Benningshof

Datum:

zaterdag 21 juli 2018, 09:30 tot 11:00

Locatie:

Ouwendorperweg 27
Ouwendorperhoeve
Garderen

Op de biologisch-dynamische boerderij de Ouwendorperhoeve zijn al twee keer eerder succesvolle edities van 'Yoga in de wei' geweest. Deze zomer is er dan ook voor het eerst een wekelijkse yogales (90 min.) op zaterdagochtend.

De hatha yogales wordt gegeven door Yvette Benningshof, een gecertificeerde en ervaren yogadocente die in binnen-en buitenland les heeft gegeven. Deze oorspronkelijk Rotterdamse heeft haar hart verloren aan de Veluwe en is hier dan ook zo vaak mogelijk. De yogales is een combinatie van inspanning en ontspanning waardoor we de mogelijkheden van onszelf leren kennen. De les bestaat uit een korte meditatie, warming-up, een zonnegroet en een aantal staande houdingen. Dan volgt de afbouw en cooling down en tenslotte de weldadige eindontspanning.

Belangrijk om te weten: deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, met of zonder yoga-ervaring. Een aantal yogamatjes zijn beschikbaar, een eigen mat meenemen is prima. Bij minder mooi weer kunnen we uitwijken naar binnen.

Iedere zaterdagochtend in juli/augustus/september 9.30-11.00 uur. Per losse les: 15 euro. Als je samen met iemand komt dan 13 euro per persoon per les. Een zomerabonnement vanaf 3 lessen of meer: ook 13 euro per les.

Aansluitend gaat de boerderijwinkel open waar allerlei biologische producten van eigen erf te koop zijn en een kop thee of verse smoothie te bestellen is.

Voor meer informatie/vragen aan Yvette Benningshof en de exacte datums kijk op: Facebook.com/YogaYvette Voor de locatie: Facebook.com/ouwendorperhoeve Bij interesse graag aanmelden via: info@ouwendorperhoeve.nl