• AMVO-bussen

    Betsie Weber

AMVO-chauffeurs gezocht

20-07-2017, 12:50 | Lezersnieuws | Stichting Welzijn Nunspeet

U ziet ze vast regelmatig rijden of ergens geparkeerd staan om mensen in of uit te laten stappen: de AMVO-bussen. De AMVO-bussen van Stichting Welzijn Nunspeet zijn op oproep beschikbaar voor het vervoer van ouderen en gehandicapten ook rolstoelvervoer die woonachtig zijn in de Gemeente Nunspeet. Zij worden bestuurd door vrijwilligers, en juist daar is behoefte aan.

De AMVO is bedoeld als ondersteuning voor de ouder wordende en/of gehandicapte inwoner, om zo zelfstandig mogelijk in de Nunspeetse samenleving te kunnen functioneren. De bussen vervoeren mensen naar diverse activiteiten, het Gemeentehuis, de bibliotheek, banken, spreekuren, fysiotherapeuten, winkels,. De markt, visites, het dagcentrum, steunpunten enz.

U gaat op pad met een vrolijk gezelschap en bent u een opgewekte chauffeur en hulpvaardig en lijkt het u leuk om met een groepje ouder wordende of gehandicapte inwoners op pad te gaan? Natuurlijk helpt u ook even met in- en uitstappen of rijdt u de rolstoel in de bus.

Wij zijn op zoek naar chauffeurs die 1 dag per week beschikbaar is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Herman Klaster 0341 - 25 20 20 of mail naar herman@welzijnnunspeet.nl