• Bakkerij Schuiteman heeft nu ook een vestiging op internet

    PR

Bakkerij Schuiteman opent 'webbakkerij'

22-01-2018, 16:10 | Lezersnieuws | Bakkerij Schuiteman

GARDEREN - Bakkerij Schuiteman uit Garderen opent een derde vestiging. Niet in een dorp of stad, maar op internet. De website van de brood- en banketbakkerij is uitgebreid met een webwinkel waar klanten in de omgeving van Garderen en Voorthuizen hun bestelling kunnen plaatsen. "Zo komen we tegemoet aan vragen van klanten die soms een te drukke agenda hebben om de winkel te bezoeken", vertelt eigenaar Sander van den Top van de bekende bakkerij. De webwinkel is te bezoeken via www.bakkerijschuiteman.nl.

De webshop van Bakkerij Schuiteman heeft een enorm groot assortiment. Zo zijn er alleen al vijftien soorten zachte kleine broodjes verkrijgbaar. In feite is vrijwel alles wat in de winkels verkrijgbaar is, ook in de webshop te bestellen. Van vele broodsoorten tot beschuit, van taarten en vlaaien tot cakes en gebakjes. Ook liefhebbers van hartige heerlijkheden zoals saucijsenbroodjes, pizzabroodjes en frikandelbroodjes komen in de webshop aan hun trekken.

Bestellen gaat heel eenvoudig: men kiest de gewenste brood- en bankespecialiteiten en rekent deze af bij de iDeal kassa. Vervolgens heeft de klant de keuze: de bestelling ophalen in één van de winkels of laten bezorgen door de bezorgbakker van Schuiteman. Die bezorgt 's morgens tussen 9.00 en 11.00 uur. Bij een bestelling van 50 euro of meer is bezorgen gratis in Garderen, Voorthuizen en de buurdorpen van deze plaatsen.

www.bakkerijschuiteman.nl