• Bakkerij Schuiteman is Winkelier van het Jaar

    PR

Bakkerij Schuiteman winkelier van het jaar Barneveld

09-07-2019, 14:47 | Lezersnieuws | Jaap

Bakkerij Schuiteman is uitgeroepen tot Winkelier van het Jaar 2019 in de categorie ‘bakkers in de gemeente Barneveld’. Na landelijke bekroningen voor speculaas, oliebollen, Haantje Pik en saucijzenbroodjes, valt de ambachtelijke bakkerij opnieuw in de prijzen. “Dit is een publieksprijs, de consument bepaalt de winnaar, dat maakt ook deze onderscheiding voor ons heel waardevol”, vertelt Sander van den Top. Bakkerij Schuiteman heeft vestigingen in Garderen en Voorthuizen.

De verkiezing Winkelier van het jaar is een initiatief van vier organisaties uit de mediawereld: Reclamefolder.nl, platform De Ondernemer, Vote Company en Q-Music. Bij alle aandacht voor webwinkels, willen zij met dit initiatief de fysieke winkels in het zonnetje zetten. Het is inmiddels de grootste consumentenverkiezing van Nederland voor lokale winkeliers. 

De organisatie is op zoek naar winkels en winkeliers die sfeer en authenticiteit aan hun gemeente geven. Winkels waar klanten iedere keer naar teruggaan omdat ze de beste service, prijs en kwaliteit leveren. “Mooi om te zien dat mensen die op ons stemden, Bakkerij Schuiteman waarderen om kwaliteit, ambachtelijkheid en service”, aldus Sander van den Top. Hij is sinds 2015 samen met zijn vrouw Martina eigenaar is van de brood- en banketbakkerij.