• Ben en Petra van Dijk

    AJ Bedrijfsdiensten
  • Sleutels worden overgedragen aan AVIA Weghorst

    AJ Bedrijfsdiensten

Ben van Dijk met pensioen

01-07-2016, 12:20 | Lezersnieuws | AJ Bedrijfsdiensten

Er verandert iets aan de Meervelderweg 143 te Uddel, voor de één een kleine wijziging, voor de ander een grote wijziging.

Een vertrouwd gezicht op het BP Station van Dijk verdwijnt:

Ben & Petra van Dijk startten ruim 20 jaar geleden het BP station in Uddel.

In het begin nog met een klein hokje, de tank werd nog persoonlijk gevuld, oliepeil even controleren?, de voorruit werd even gereinigd en afrekenen met de leren schoudertas.

In de loop der jaren werd er gemoderniseerd, de shop werd gebouwd, binnen afrekenen, keuze uit vele producten, maar indien noodzakelijk werd en wordt er nog geholpen met het tanken, de bandenspanning controleren en allerlei andere zaken die op een tankstation voorkomen.

Moderner, sneller, groter, maar de kleinschaligheid is gebleven. Vaste klanten zijn gekend bij naam en toenaam en vaak vóórdat de klant binnen is ligt het gewenste product al klaar.

Ruim 20 jaar hard gewerkt en nu is het tijd geworden om het stokje door te geven aan een ander:

Per 1 juli 2016 is het BP station overgedragen aan AVIA Weghorst en gaat verder onder de naam:

Tankstation Uddelermeer BV.

Ben en Petra van Dijk gaan met pensioen, hebben dan tijd om te gaan genieten van hun kinderen en kleinkind, te reizen en al wat je meer kan doen na pensionering.

Op het station zullen kleine dingen veranderen, maar de medewerkers blijven het vaste gezicht en BP blijft een vertrouwde plek, waar klanten hoog in het vaandel staan en voortgezet gaat worden, wat Ben en Petra hebben ontwikkeld.

Op donderdag 7 juli is Ben nog op het station aanwezig, als u hem nog een hand wilt schudden en een praatje wilt maken is dit mogelijk tussen 10.00 en 16.00 uur.

Wij wensen B&P(!) van Dijk en goede en lange vrije tijd toe, de klanten van BP blijven we graag ontvangen op het bekende adres.