• Canto Felice is klaar voor de kerst!

    eigen foto

Canto Felice is klaar voor kerst!

10-12-2017, 12:10 | Lezersnieuws | M ter Haar

Op de laatste repetitie voor de 8 kerstoptredens zijn de kelen flink gesmeerd… Terwijl het buiten steeds witter werd is er binnen 3 uur lang geoefend met de kerstnummers, met en voor de bewoners van De Bunterhoek gezongen en gerepeteerd voor ons oud en nieuw optreden van 30 januari!

De deelnemers zijn er klaar voor en ook de dirigente zit te popelen om het gezellige kerstrepertoire te laten klinken. "Het zijn zulke fijne kerstnummers die iedereen kent".

Donderdagavond 14 december zal de aftrap van de kerstperiode voor het koor plaatsvinden bij De Foreesten in 4Houten.

Zaterdag 16 december start Canto Felice met de Kersttournee "Santa Claus is coming to town". Hierbij zal er in alle Nunspeetse kernen worden opgetreden. Dit leuke evenement wordt georganiseerd door Winterlicht. Als grande finale is er een Sing Inn op het Marktplein van Nunspeet. Iedereen kan dan meezingen.

Vervolgens is Canto Felice weer van de partij op zondag 24 december; allereerst bij Villa Vennendal en later op de avond bij De Hoeve.

De kerstperiode wordt afgesloten met een oud en nieuw optreden op zaterdag 30 december in De Hoeve.

De eerste decembermaand in het bestaan van Projectkoor Canto Felice is meteen goed gevuld! De deelnemers kijken nu alweer met plezier uit naar december 2018!!

Voor meer info, locaties en tijden van de optredens zie:

projectkoor-canto-felice.jimdo.com