• Bert Wagt & Gemeentebelangers

    eigen foto

Cheap-Fit Fitness hoofdsponsor Nunspeetse Lentetocht en Heideloop

26-03-2017, 11:00 | Lezersnieuws | Gemeentebelang

Nunspeet- Cheap-fit fitness heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de Nunspeetse Lentetocht en Nunspeetse Heideloop die dit jaar in onze gemeente Nunspeet georganiseerd worden.

Bert Wagt van Cheap-fit; "Wij van Cheap-fit vinden het belangrijk dat mensen gaan en blijven bewegen daarom sponsoren en promoten wij de Nunspeetse Lentetocht en de Nunspeetse Heideloop georganiseerd door Gemeentebelang."

Cheap-Fit fitness is, sinds de opening in 2013, een belangrijke speler geworden in Nunspeet en omgeving. Tot 2013 ontbrak het in Nunspeet aan de mogelijkheid om onbeperkt te sporten tegen een redelijk tarief, Bert zag daar dus mogelijkheden en kansen liggen. Wat elders in het land al jaren mogelijk is, namelijk sporten wanneer het jou uitkomt tegen een redelijk bedrag, leek in Nunspeet nog onmogelijk.

Cheap-Fit Fitness biedt zijn leden genoeg mogelijkheden, in de 69 uur dat wij per week open zijn. In een ruimte van 700m2 bieden wij alles aan op het gebied van cardio- en krachtapparatuur, virtuele lessen, personal en small-group training. Er zijn altijd minimaal 2 gediplomeerde instructeurs aanwezig, voor de nodige begeleiding. Cheap-Fit Fitness biedt ook onderdak aan een fysiotherapeute, die op afspraak aanwezig is.

De organisatie is blij met deze sponsoring om een aantal vaste kosten te kunnen dekken.

De Nunspeetse Lentetocht zal dit jaar op 6 mei plaats vinden met als start Villa Hotel Vennendal en met de afstanden 15 en 30 km voor de geoefende wandelaar die richting de vierdaagse een mooie tocht wil lopen. U kunt starten vanaf 8:00 uur.

Ook is er een korte tocht uitgezet speciaal voor de schooljeugd die alvast een 5 km wil lopen richting de avondvierdaagse die een paar weken later is.

Voor beide evenementen kunt u meer informatie vinden op www.nunspeetselentetocht.nl en www.nunspeetseheideloop.nl