• Gratis High Tea tijdens jubileum op 8 december

    Christels Hairstyle

Christels Hairstyle 20-jarig jubileum met gratis high tea

05-12-2017, 09:30 | Lezersnieuws | Christel Pol

In 1997 vestigde Christel Pol haar kapsalon aan de Dorpsstraat in Garderen en is sindsdien een begrip in dit Gelderse dorp. Het 20-jarig jubileum wordt 8 december a.s. feestelijk gevierd.

'Een moment voor jezelf' is reeds 20 jaar de visie van Christels Hairstyle. "We zijn geen standaard kapsalon, onze inrichting is warm, gezellig, chique en huiselijk door een mix aan kleuren en stylen. Precies die ontspannen sfeer, die we met het team willen overbrengen. Hier kom je voor een moment voor jezelf en voel je je thuis. Tegelijkertijd is het écht een uitje.", aldus Christel.

De ingrediënten voor 20 jaar succes? Volgens Christel is dat de aandacht voor de klant en de kennis en het vakmanschap waar het team over beschikt. Christel: "Natuurlijk is het wel eens wat minder geweest en hebben we met name de laatste jaren wat wisseling in ons team gehad, maar op dit moment staat er weer een professioneel opgeleid team met veel frisse ideeën en specialiteiten."

Naast een vakkundige knipbeurt kan je bij Christels Hairstyle ook terecht voor visagie, Hair tape extensions, een ultrakorte 10 minuten kleuring, bruidscoupe of 'n hoofdmassage; het draait hier allemaal om de totale beleving met persoonlijke aandacht in een unieke setting in het karakteristieke pand in hartje Garderen.

Veel klanten uit de omgeving en veel van ver daarbuiten weten Christels Hairstyle te vinden. Met recht een begrip in de regio. Niet voor niets heeft de kapsalon 5 keer de titel 'De leukste kapsalon van de gemeente Barneveld' in de wacht weten te slepen! Een salon die niet alleen leuk is, maar waar vakkundig en serieus naar de klant wordt geluisterd. Of dat nu een vrouw, man of de allerkleinsten zijn.

Vrijdag 8 december, van 12.00 - 18.00 uur, viert Christels Hairstyle haar jubileum feestelijk! Klant of nog geen klant; je bent van harte welkom aan de Dorpsstraat 3 in Garderen. Geniet o.a. van een Gratis High Tea en diverse leuke acties. Ook The Fashion Truck, De Thee kraam, Do Terra Olie, de masseuse en visagiste zijn aanwezig!