• Online Eerste Hulp voor verwarde kiezers

    ChristenUnie Nunspeet

ChristenUnie komt met online Eerste Hulp voor verwarde kiezers

19-03-2018, 18:17 | Lezersnieuws | ChristenUnie

De ChristenUnie Nunspeet biedt verwarde kiezers een online handreiking om weer tot bezinning te komen. De partij kreeg steeds meer vragen van kiezers die niet zoveel met het christelijk geloof hebben, maar toch een stem op de ChristenUnie overwegen. Ze waarderen de kandidaten en delen de meeste standpunten. Kieswijzers geven een overduidelijk stemadvies: ChristenUnie. Met vijf tips kunnen kiezers de verwarring te boven komen.

 

1. Probeer je te ontspannen. Adem een paar keer diep in en adem daarna weer rustig uit. Leg je handen op je buik en volg je ademhaling met aandacht. Doe dit een paar minuten lang. Dat kalmeert je en brengt je weer tot bezinning.

2. Besef dat je geen uitzondering bent. Er zijn steeds meer mensen die een sympathie voor de ChristenUnie ontwikkelen. Niet omdat ze de herkomst van de standpunten delen, maar wel de uitkomst ervan. Dat is waardevol.

3. De ChristenUnie werkt samen met mensen met heel verschillende achtergronden. Het gaat de partij om de inhoud. Dat maakt dat mensen van de ChristenUnie niet eenkennig zijn. Zij benadrukken de kracht van samen.

4. Stap over je voordelen heen. Als je een vergelijkbare visie hebt op de toekomst van Nunspeet, moet je de discipline kunnen opbrengen om je vooroordelen opzij te zetten. Dat is een overwinning op jezelf.

5. Ga op woensdag 21 maart stemmen en stel je onafhankelijkheid op de proef. Het is misschien niet altijd en overal stoer om te zeggen dat je op de ChristenUnie stemt, maar het is ook wel weer prettig eigenwijs.