Elkaar ontmoeten met Kerst

02-12-2018, 14:46 | Lezersnieuws | sandra

“Elkaar ontmoeten op Eerste Kerstdag”

De Hervormde gemeente Garderen wil belangstellenden, uit Garderen en omgeving, van harte uitnodigen om gezamenlijk Eerste Kerstdag – middag door te brengen. Bent u alleen, of vindt u het fijn om deze middag samen te zijn, meldt u dan aan.

Wat gaan we doen?

Om 12.00 uur wordt u welkom geheten, in de Salon van de Kruimelstaete, door vrijwilligers van de Hervormde gemeente om elkaar te ontmoeten, samen te eten, een ( kerst ) film te kijken en gezellig met elkaar te praten. Rond 17.00 uur is de middag afgelopen.

Welke film gaan we kijken?

We hebben gekozen voor de film “LET THERE BE LIGHT ( 18+ ), een film over de realiteit van het leven en de kracht van Gods liefde. Een must see voor iedereen die worstelt met twijfel, boosheid of verlies en op zoek is naar licht om de duisternis te doorbreken. Deze film is uitgegeven voor Hart voor Kerst 2018

Wat zijn de kosten?

Door een bijdrage van de diaconie kunnen we de kosten laag houden en vragen wij € 10 p.p., dit bedrag kunt u bij binnenkomst betalen. Voor opgave en eventuele vragen kunt u mailen naar sandramouw@gmail.com of bellen naar Hans Mouw 06 46448197. Graag opgeven vóór 18 december. Mochten de kosten een obstakel zijn, dan kunt u dit aangeven bij opgave.

Gezocht!

Wij zoeken nog mensen die ons willen helpen deze middag. Spreekt u dat aan?, mail dan naar bovenstaand mailadres.