• Wiebe van der Leij uit Elspeet heeft zin in zijn nieuwe uitdaging.

    Otterlo Events

Elspeter begint grote onderneming in Otterlo

10-05-2017, 09:50 | Lezersnieuws | Robin Hazeleger

Otterlo - Het Veluwse Otterlo heeft er een opvallende onderneming bij. Otterlo Events in- & outdoor activiteiten opent op 24 mei officieel de deuren. Met een grote opening in de start van het recreatieseizoen is de zaak van manager Wiebe van der Leij uit Elspeet klaar voor de zomer. ,,De locatie is oprecht uniek in Nederland."

Het complex van Otterlo Events bevindt zich aan het Mosselsepad 28 in Otterlo. Er is volop gebouwd aan het terrein. De verschillende houten constructies bij de ingang geven het geheel een natuurlijke sfeer.

,,We hebben er flink aan gewerkt", zegt een glimlachende Wiebe van der Leij (37). Hij staat trots bij de ingang van het complex. ,,Het terras is heel open en toegankelijk. Er zijn mooie speeltoestellen geplaatst. Het huisje voor de ontvangsthal is omgebouwd tot een unieke escape room in de stijl van de Dakarrally."

Van der Leij maakt in december 2016 voor het eerst kennis met het bedrijf. Al vanaf het eerste moment is hij enthousiast.

,,Ik ontmoette eigenaar Henk Theunissen tijdens een Land Rover event waar we beiden instructeur waren", vervolgt hij. ,,Henk zocht een nieuwe uitbater voor dit complex. Het contact was meteen goed. Toen ik hier kwam zag ik gelijk kansen. De locatie is uniek in Nederland en heeft een geheel eigen stijl. Dankzij onze indoorfaciliteiten is slecht weer nooit een probleem."

Van der Leij heeft grote plannen.

,,We gaan voor een breed aanbod qua activiteiten. De gemotoriseerde events zoals de jeepsafari en de Dakar experience zijn uniek in deze regio. Daarnaast kunnen we dankzij een samenwerking met een nabijgelegen leverancier een relatief voordelige helikopterdropping aanbieden. Verder heb ik enorm veel vertrouwen in onze Dakar escape room, de enige in Nederland."

De centrale ligging van het complex maakt het een ideale optie voor groepen uit het hele land.

,,Otterlo Events is aantrekkelijk voor zakelijke uitjes. Ons brede scala aan arrangementen moet allerlei groepen aanspreken. Een mooi gegeven is ons extra terrein net buiten de grens van Otterlo. Hier zijn allerlei mogelijkheden voor een leuke dag en er ligt een prachtig parcours voor terreinwagens."

Woensdag 24 mei is de grote opening die gecombineerd wordt met een open dag.

,,Het wordt een leuk feest. Iedereen is die dag welkom om vrijblijvend even te komen kijken. Het duurt van 13.30 tot 19.30 uur. We ondersteunen met deze dag tevens een goed doel. Kom dus gerust langs."

Kijk voor meer informatie op www.otterloevents.nl.