• foto van het 3e elftal

    Brenda van Middendorp

Fantastisch seizoen voor derde elftal Veluwse boys

31-05-2016, 14:01 | Lezersnieuws | v.v. Veluwse Boys

Met een klinkende 2-0 overwinning op Hulshorst 10 heeft het derde elftal van Veluwse boys het seizoen in stijl afgesloten.

Met een geweldige eindspurt van vijf gewonnen wedstrijden op rij, eindigde het team als derde in een sterk bezette competitie. ,,Afgelopen jaren eindigden we steevast in het rechter rijtje van de eindrangschikking. We zijn dan ook enorm blij met deze plek op de ranglijst'', vertelt een meer dan tevreden leider Ernst Bronkhorst. ,,Dit resultaat hebben we met name te danken aan de inzet en motivatie van de jongens. Ook vertaalde de trouwe trainingsopkomst zich duidelijk naar de wedstrijden. En als je dan een Wesley Doppenberg als spits hebt die er 27 inschiet en daarmee ook nog eens clubtopscorer wordt ...tjsa, dan heb je als leider niets te klagen!''.

Het derde elftal van de Veluwse boys wist vanwege de goede resultaten deze winter ook twee nieuwe sponsors aan te trekken. Munthandel Kevelam nam de shirts voor zijn rekening en restaurant Ons Lagerhuys voorzag het complete team van nieuwe sporttassen.