• Burgemeester Breunis van de Weerd en Dana Bronkhorst snijden symbolisch de taart aan

    Mennorode

Geef elkaar het ‘ja’ woord bij Hotel Mennorode

23-04-2018, 15:28 | Lezersnieuws | Jurgen

19 april jongstleden heeft burgemeester van de gemeente Nunspeet, Breunis van de Weerd, samen met adjunct directeur Dana Bronkhorst het contract ondertekend zodat Hotel Mennorode een officiële trouwlocatie is. In de feestelijk aangeklede ‘De Luwte’ is het contract ondertekend. Om de samenwerking tussen Gemeente Nunspeet en Hotel Mennorode te bekrachtigen is er een bruidstaart aangesneden en werd er geproost. Als getuigen waren er drie trouwambtenaren aanwezig.

 

‘We zijn verheugd dat deze bijzondere locatie nu officieel ingezet kan worden om elkaar het ‘ja’ woord te geven’, aldus Dana Bronkhorst.

 

Mede door de 10 hectare privé grond, de veelzijdigheid van ‘De Luwte’ en de mogelijkheid tot gebruik van het amfitheater, is er voor uw bruiloft van alles mogelijk bij Hotel Mennorode. Een mooie ceremonie in de buitenlucht of toch intiem in ‘De Luwte’. Ook is het mogelijk om uw feest te organiseren bij Hotel Mennorode, een combinatie van binnen en buiten is hierbij geen enkel probleem. Kortom, het is bij Hotel Mennorode mogelijk om uw mooiste dag volledig op één locatie te laten verzorgen.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van uw bruiloft bij Hotel Mennorode of wenst u langs te komen voor een vrijblijvende bezichtiging? Neem dan contact op met Hotel Mennorode via 0577-498111 of stuur een mail naar info@mennorode.nl.