• 3e plaats Kirsten Gramberg en Dominique Bronkhorst

    MHB
  • 3e plaats Aurie Boeve

    MHB

Goud en tweemaal brons op NK trampolinespringen voor Orion

18-06-2017, 22:01 | Lezersnieuws | GV Orion

Tijdens Fantastic Gymnastics in Rotterdam Ahoy wist de trampolineselectie van Orion 6 finaleplaatsen te bemachtigen, waarvan zij er drie wisten te verzilveren met een medaille.

Orion kwam uit in zowel de D-klasse als de C-klasse. Helaas is Kay de Rijk geblesseerd, waardoor hij niet samen met zijn synchroonmaatje Yasmin Balallo kon uitkomen in de E-klasse.

Elske van Ommen wist alle concurrentie achter zich te laten in de klasse D-junior. Zowel de voorronde als de finale wist zij te winnen. Een prachtige welverdiende gouden medaille was haar prijs. Synchroon ging het samen met Suus van den Broek wat minder goed. Zij behaalden geen plek in de finale.

Dominique Bronkhorst en Kirsten Gramberg waren juist tijdens het synchroonspringen goed in vorm. De 1e bronzen medaille sleepten deze dames in de wacht in de klasse D-jeugd. Individueel wist Dominique helaas in de finale niet verder te komen dan de 7e plaats.

Aurie Boeve pakte in de klasse C-junior de 2e bronzen medaille. Zij sprong een stabiele oefening voor een mooie derde plaats. Joedy Hofman werd 6e in dezelfde categorie. Als synchroonpaar behaalden Aurie en Joedy in de finale de 7e plaats.