• Nunspeetse Heideloop

    eigen foto

Kok & Heijkamp hoofdsponsor Nunspeetse Heideloop

16-07-2016, 14:40 | Lezersnieuws | Anne Timmerman

NUNSPEET - Kok & Heijkamp Makelaars heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de Nunspeetse Heideloop, die op zaterdag 20 augustus 2016 in de gemeente Nunspeet wordt gehouden.

"Wij hebben bewust gekozen voor de sponsoring van de Nunspeetse Heideloop. Het jaarlijks terugkerende evenement verbindt dorpsgenoten met elkaar en geeft een gevoel van saamhorigheid. Wij zijn trots dat wij hier als Nunspeets makelaarskantoor een bijdrage aan mogen leveren", aldus Martin Kok, eigenaar van Kok & Heijkamp Makelaars.

De Nunspeetse Heideloop is een jaarlijks hardloop- en wandelevenement, dat voor het eerst gehouden is in 2009. Het evenement vindt plaats op de uitgestrekte heidegebieden tussen Elspeet en Nunspeet. De routes starten op Speelterrein Stakenberg in Elspeet. Een gedeelte van de opbrengst van het evenement wordt dit jaar geschonken aan de Buurtvereniging Hulshorst. De voorinschrijving is inmiddels gestart. Voor verdere informatie en inschrijving vanaf 13 jaar kunt u terecht op de website; www.nunspeetseheideloop.nl.

De organisatie van de Nunspeetse Heideloop is blij dat een lokale ondernemer onze hoofdsponsor is. We hopen veel mensen van binnen en buiten Nunspeet op onze mooie heide te begroeten op 20 augustus.