Landelijk bekend evenement Speeldag voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen komt naar Enschede

22-01-2018, 11:20 | Lezersnieuws | SpeelDagHB

'Ik heb het idee dat de kinderen die hier zijn, mij tenminste meteen snappen' (een bezoekend kind, 8 jaar, SpeelDagHB 2017)

Na meerdere gezellige, leerzame en goedbezochte edities van de Speeldag voor hoogbegaafde kinderen in 2016 en 2017 op verschillende locaties in Nederland, zal op zaterdag26 mei 2018 de 1e editie in Enschede plaatsvinden op Het Stedelijk Lyceum Kottenpark. Lyceumlaan 30, 7522 GK Enschede

Tussen 10.00 en 16.00 zijn kinderen en ouders van harte welkom.

De SpeelDagHB kenmerkt zich door een zeer gevarieerd programma aan te bieden voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 en hun ouders. De dag staat bol van inspirerende activiteiten, informatie, ervaring, uitwisseling, contact met peers, experimenteren en beleven.

Van het spelen tot de nieuwste denk- en bordspellen, deelnemen aan verschillende coöperatieve en verbindende activiteiten, leren over o.a. Hydraulica en waterwetenschap, tot knutselen met 3D verf, aanhaken bij een rekenkundig spel of meer te weten komen over hoogbegaafdheid, mindset en leerhulpmiddelen, het programma is divers en dagvullend. Ook voor jongere kinderen is er een leuk programma. Aanmelden voor deze SpeelDagHB editie kan via www.speeldaghb.nl (vooraf aanmelden geeft je al om 9.45 toegang). De eerste 50 kaarten worden online met korting verkocht. Entree 5,- (met korting) of 7,50. kinderen onder de 3 jaar en ouders kunnen GRATIS naar binnen.

Let op! Er zijn beperkt kaartjes te koop, vol is dus echt vol. Leuk als je komt!

Aanmelden via www.speeldaghb.nl . Mail bij vragen met nina@speeldaghb.nl of marjolijn@speeldag.nl

Facebook; Speeldaghb Twitter: @speeldaghb