• Quad rijden bij de Mega Kids Stroe

    Megapull

Megapull komt met mega-speelterrein voor kinderen

28-05-2018, 13:28 | Lezersnieuws |

STROE - VDB Megapull Stroe introduceert dit jaar een groot speelterrein voor kinderen tijdens het bekende tractorpullingevent. Mega Kids Stroe is op zaterdag 9 juni gratis toegankelijk tijdens het event.

Op zaterdag 9 juni, de tweede dag van het tractorpullingevent, wordt het voorterrein van Megapull Stroe tussen 14.00 uur en 19.00 uur omgetoverd tot een grote speeltuin. Met meerdere springkussens, quads, zandbakken, bungee-trampolines, een knutselhoek en schminkmogelijkheden kunnen kinderen (t/m 12 jaar) zich helemaal uitleven. Op het speelterrein is professionele begeleiding aanwezig van Kinderdagverblijf de Bijdehandjes.

Leuk gratis uitje voor het hele gezin Met Mega Kids Stroe speelt de organisatie van het Stroese truck- en tractorpullingevent in op de groeiende belangstelling van gezinnen. “We merken dat veel families het leuk vinden om naar de wedstrijden te komen kijken, maar een hele dag langs de baan is voor de kinderen soms net iets te lang. Op deze manier heeft iedereen een nóg leukere dag”, vertelt bestuurslid en mede-initiatiefnemer Jaap van den Brink. “Naast het gratis speelterrein ligt trouwens een groot terras voor ouders. Daar heb je uitstekend zicht op alle speeltoestellen.”

Veilig spelen op een afgeschermd terrein Mega Kids Stroe is niet alleen toegankelijk voor kinderen van Megapull-bezoekers. Ook kinderen uit Stroe of omliggende dorpen kunnen gratis komen spelen. De veiligheid van spelende kinderen heeft de hoogste aandacht, vertelt Jaap. “Voor elk kind is een polsbandje beschikaar, waar ouders hun contactgegevens op kunnen achterlaten. Mocht er wat zijn, dan worden de ouders direct geïnformeerd via het omroepsysteem of de telefoon. Daarnaast wordt het terrein aan alle kanten omrasterd en wordt er continu toezicht gehouden op de ingang om te voorkomen dat de kinderen in de buurt van deelnemers en voertuigen kunnen komen.”

Over VDB Megapull Stroe VDB Megapull Stroe is het truck- en tractorpulling evenement van de Veluwe. Tientallen tractoren en vrachtwagens binden er de strijd aan tegen de sleepwagen. Ronkende motoren met honderden pk’s in soms sterk verbouwde voertuigen zorgen voor groot spektakel. De zestiende editie van het evenement vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni op het terrein aan de kruising van de Stroeërweg en het Malenveld. 

Meer informatie over MegaKids Stroe is te vinden op www.megakidsstroe.nl