Sfeer, gezelligheid en een pracht wedstrijd

07-07-2019, 13:29 | Lezersnieuws | tim

De 25ste editie van Truck en Tractor Pulling was een groot succes. De opkomst was groot, het weer was perfect en de spanning was om te snijden. De bezoekers werden getrakteerd op een prachtige wedstrijd omringd door een gezellige sfeer. De avond werd afgesloten met een lasershow.

De organisatie werd dit jaar beloond met prachtig weer voor, tijdens en na de wedstrijd. Aan de Garderenseweg te Speuld werd vrijdagavond 5 juli  een hevige strijd gestreden en de spanning was om te snijden. Het terrein was het toneel voor een spannende wedstrijd en vooral een enorm gezellige avond. De sfeer bij het publiek zat er goed in. Het evenement is goed bezocht door zowel lokale bewoners als bewoners  van buitenaf. Samen vierden zij deze jubileumeditie. Het gebrul van de spor- en supersportklassen was tot ver te horen, maar werd af en toe overmeesterd door de geluiden van spectaculaire demo's. 

Voor zowel jong en oud viel er van alles te beleven. Dat Speuld één van de gezelligste wedstrijden is van het jaar is afgelopen vrijdag 5 juli maar weer eens bewezen. Want naast doorgewinterde Truck en Tractor Pulling fans en fanaten was er ook ruimte voor bezoekers die nauwelijks iets van de sport af wisten. Zij maakten kennis met de sport onder het genot van een hapje en een drankje. Het is voor een ieder die nog nooit een wedstrijd heeft bezocht ook zeker aan te raden dit een keer te doen.

De organisatie wil graag alle bezoekers, deelnemers, vrijwilligers, leden van de NTTO en sponsors bedanken voor hun bijdrage en hoge opkomst en ziet iedereen volgend jaar graag weer terug tijdens Truck en Tractor Pulling Speuld 2020!

Het evenement opnieuw beleven? Hou de website, www.otts.nl, goed in de gaten voor sfeerfoto’s en video’s.