• Truck

    Harm Huisman

Sfeer, gezelligheid en een prachtwedstrijd

15-07-2018, 11:13 | Lezersnieuws | tim

Op vrijdagavond 6 juli vond de 24ste editie van Truck en Tractor Pulling Speuld plaats. De opkomst was groot, het weer was perfect en de spanning was om te snijden. De bezoekers werden getrakteerd op een prachtige wedstrijd omringd door een gezellige sfeer.

De organisatie werd dit jaar beloond met prachtig weer voor, tijdens en na de wedstrijd. Dit is de voorgaande jaren vaak anders geweest. Dit jaar kwam Truck en Tractor Pulling Speuld dan ook weer volledig in zijn recht. Aan de Garderenseweg te Speuld werd vrijdagavond 6 juli  een hevige strijd gestreden en de spanning was om te snijden. Het terrein was het toneel voor een spannende wedstrijd en vooral een enorm gezellige avond. De sfeer bij het publiek zat er goed in. Het evenement is goed bezocht door zowel lokale bewoners als bewoners van buitenaf. Met een opkomst van boven de 2000 bezoekers was het terrein gevuld met een genoeg mensen en een hoop gezelligheid. Iets waar de organisatie natuurlijk alleen maar op hoopt!

Voor zowel jong en oud viel er van alles te beleven. Dat Speuld één van de gezelligste wedstrijden is van het jaar is afgelopen vrijdag 6 juli maar weer eens bewezen. Want naast doorgewinterde Truck en Tractor Pulling fans en fanaten was er ook ruimte voor bezoekers die nauwelijks iets van de sport af wisten. Zij maakten kennis met de sport onder het genot van een hapje en een drankje. Het is voor een ieder die nog nooit een wedstrijd heeft bezocht ook zeker aan te raden dit een keer te doen.

De organisatie wil graag alle bezoekers, deelnemers, vrijwilligers en sponsors bedanken voor de hoge opkomst en ziet iedereen volgend jaar graag weer terug tijdens Truck en Tractor Pulling Speuld 2019!

Het evenement opnieuw beleven? Hou de website, www.otts.nl, goed in de gaten voor sfeerfoto’s en video’s.