• Duchenne_Spinning_Marathon_Nunspeet

    Jaap Timmer

Spinningmarathon tegen spierziekte Duchenne met Leontien van Moorsel

18-05-2018, 15:27 | Lezersnieuws |

Op zaterdag 26 mei 2018 wordt de Duchenne Spinningmarathon georganiseerd met Leontien van Moorsel. De marathon wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor de ontwikkeling van een medicijn tegen de spierziekte Duchenne. De marathon vindt plaats op het Marktplein in Nunspeet, van 10:00 uur tot 16:00 uur.

 

De organisatie

De spinningmarathon wordt georganiseerd door team “Stella trapt door voor Lennart”. Het team wordt gesponsord door Stella Fietsen en doet 26 mei mee aan de spinningmarathon! Zij doen dit om geld in te zamelen voor de ontwikkeling van een medicijn tegen de spierziekte Duchenne.

 

Wil je een bijdrage leveren? Dat kan!

Dankzij MoviFit Nunspeet zijn er 30 spinningfietsen per uur ter beschikking. Hoe meer fietsen er bezet zijn, hoe beter! Wil jij ook een bijdrage leveren? Doe dan mee aan de spinningmarathon op 26 mei 2018 op het marktplein in Nunspeet. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Het inschrijfgeld bedraagt €22,17. Hiervan komt €20,- voor 100% ten goede aan de ontwikkeling van een medicijn tegen de spierziekte Duchenne Spierdystrofie. Klik hier om je in te schrijven of ga naar: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-spinningmarathon-voor-duchenne-44075481953.

 

Gratis service-check voor je fiets t.w.v. €70,-

Zaterdag 26 mei kan iedereen met zijn of haar fiets op het marktplein in Nunspeet terecht voor een gratis service-check, mogelijk gemaakt door Stella Fietsen. Van 10:00 uur tot 16:00 uur is er een fietstechnicus aanwezig die gratis service-checks uitvoert. De aanwezige fietstechnicus controleert o.a. de bandenspanning, werking van de remmen, fietsverlichting, versnellingen en spakenspanning. Wanneer nodig zal er een kleine onderhoudsbeurt plaatsvinden, zodat je weer geheel onder controle met de fiets op pad kunt gaan. Men kan bij de fietstechnicus ook terecht met vragen en voor advies over elektrische fietsen.

 

Iedereen met een fiets, ongeacht het type of merk, kan deelnemen aan deze gratis service. Kan jouw fiets wel een kleine servicebeurt gebruiken? Dan kun je op zaterdag 26 mei tussen 10:00 uur en 16:00 uur terecht op het marktplein in Nunspeet, bij de servicebus van Stella Fietsen¹.

 

¹Wanneer er sprake is van een wachtrij dan wordt er gebruik gemaakt van de mogelijkheid om je in te schrijven op de inschrijflijst. Er is op deze dag een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de service-check, vol is vol.