• Winkel Woord en Daad

    J. van den Bosch

Woord en Daad Winkel een begrip in Nunspeet en wijde omgeving

13-09-2017, 08:00 | Lezersnieuws | Woord en Daad Winkel Nunspeet

Ruim 38 jaar bestaat de Nunspeetse Woord en Daad Winkel, De Snuffelhal. Inmiddels gevestigd aan de Stationslaan 53 met ruim 600 m2 verkoopruimte. Grote bekendheid in de wijde omgeving heeft men door een ruim assortiment artikelen. Met meer dan 105 vrijwilligers uit Nunspeet, Elspeet, Elburg, Hierden, Hulshorst, Ermelo, Wezep, 't Harde, en Doornspijk staat dit enthousiaste team voor u klaar tijdens de openingstijden op maandag van 13.00 uur tot 16.00 uur en van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

In bijna 39 jaar is de winkel uitgegroeid van een schuurtje tot een volwaardig winkelbedrijf.

Een aantal zeer trouwe vrijwilligers zijn vanaf het prille begin nog steeds actief werkzaam in de winkel.

Woord en Daad is een stichting die haar inkomsten besteedt aan armoedebestrijding wereldwijd.

Ook het Woord en Daad comité Nunspeet e.o. wil hier een steentje aan bijdragen door verschillende activiteiten te organiseren zoals in de eerste plaats de verkoop van gebruikte goederen in de Snuffelhal, maar ook fietstochten en dia-avonden. De Snuffelhal in Nunspeet is de grootste winkel van Woord en Daad in Nederland. De laatste jaren zijn er in Nederland een fors aantal winkels bijgekomen.

Gelukkig mag men spreken van goede tijden, de omzet stijgt nog steeds. Was 2016 al een topjaar, thans stijgt de omzet nog steeds. Geen crisis dus. Ook statushouders proberen we op een goedkope manier aan hun inboedel te helpen. Mooi om ook op deze manier hulp te kunnen bieden. Bent u warm gemaakt? Kom gerust eens kijken in onze prachtige winkel. Er zit allicht iets voor u tussen. Ook kunt u ons bellen om uw (grote) spullen op te laten halen. Voor informatie kunt u ons vinden op www.woordendaadnunspeet.nl of 0341-454980. Bekijk onze Facebookpagina ook eens.