Lezersnieuws

Feestelijk Openingsweekend Rock City Brewpub

Iets meer dan een jaar na de aankondiging van hun plannen is het al zover: Rock City opent de deuren van haar nieuwe brouwerij mét restaurant in Amersfoort, De opening wordt het hele weekend van 2, 3 en 4 november gevierd met een groots feest vol live-muziek, food

Uitslagen SV trefpunt

Luchtgeweer staand:

M. vd Hoek        268

E. Pol                   263

 

Luchtgeweer opgelegd:

Bedrijvencompetitie SV Trefpunt

Schietvereniging SV Trefpunt in Uddel organiseert op donderdag  15 november en vrijdag 16 november 2018  voor de 37e keer de bedrijvencompetitie luchtgeweer.

 

Jubileumconcert 5 jaar Young Ladies Choir Rejoice

Op zaterdag 27 oktober geeft Young Ladies Choir Rejoice o.l.v. Wilbert Magré een gratis jubileumconcert in de Driestwegkerk te Nunspeet. Diverse koorleden uit onder andere Elspeet heten u van harte welkom! Aanvang: 20.00 uur.

Uitslagen SV trefpunt

Luchtgeweer staand:

M. Bosscher      265

M. vd Hoek        263

 

Luchtgeweer opgelegd:

H.J. vd Steeg      153.7

Anke en Tessa Boeve naar WK Trampolinespringen

De tweeling Anke en Tessa Boeve uit Garderen en Dani Mooibroek, uitkomend in de categorie 15-16 jaar moest 7 oktober nog even flink aan de bak om de laatste limieten te springen. Tessa was zondagochtend meteen scherp genoeg en pakte bij de eerste kwalificatieronde al haar limiet.

Leuke luitjes uit Putten genieten van de herfst

In de herfst is het buiten zo mooi. Jong en oud gaan naar buiten om te genieten van de kleuren en de gezelligheid. Veel wandelaars en fietsers van 60 jaar en ouder hebben via Leuke luitjes een nieuw maatje gevonden om samen op stap te gaan.

Uitslagen SV trefpunt

Luchtgeweer staand:

M. Bosscher      270

E. Pol                   262

M. vd Hoek        255

Herfstvakantieactiviteiten bij schaapskooi Ermelo

Het wordt frisser buiten, bladeren aan de bomen verkleuren en overal zie je paddenstoelen verschijnen; een teken dat de herfst is begonnen! In oktober organiseert Stichting Schapedrift tal van activiteiten bij en vanaf de schaapskooi Ermelo.

Speuren naar paddenstoelen

Nacht van de Nacht bij de Ermelose schaapskooi

Het is er aardedonker ’s nachts bij de Ermelose schaapskooi. Een ideale locatie voor beleving van de Nacht van de Nacht. Zaterdag 27 oktober is dit landelijke evenement, waarbij aandacht voor de duisternis centraal staat.

Pagina's