Lezersnieuws

Gezelligheid, zon en nostalgie in Meerveld! 

Afgelopen vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus was het tijd voor de Boerenlanddagen Meerveld. Met mooi weer en een geweldige opkomst kan het met recht een geslaagde derde editie worden genoemd.

Welzijn Garderen

Bij de wekelijkse dinsdagmiddag van Welzijn Garderen gaan we deze keer actieve spellen spelen. Er staan onder andere een sjoelbak, een ballenbak en een knikkerbord voor u klaar. Ook als u niet zo goed ter been bent of in een rolstoel zit zijn deze spellen goed te doen.

Kinderorkesten en Algemene Muzikale Vorming starten in Kulturhus Elspeet!

In de week van 17 september gaan in het Kutlurhus (Elspeet) nieuwe cursussen Algemene Muzikale Vorming en verschillende Kinderorkesten van start.

Eerste mais in Uddel gehakseld door droogte

Loonbedrijf P van den Hardenberg uit Elspeet i.v.m. de droogte de eerste mais aan het hakselen in Uddel. De mais groeit niet meer en door regen en wind kan het plat waaien. Op de percelen word nu gras ingezaaid met de hoop in het in het najaar te maaien.

Proeverij met Paarden

Deze zomer geef ik in Ermelo een aantal “proeverijen” waarin mensen kennis kunnen maken met mij en mijn praktijk Angelic Insights. Na een time-out van 1,5 jaar is het tijd voor een frisse herstart van mijn bedrijf.

Outreach Veluwe komt naar Elspeet

Dit jaar wordt er voor de derde keer een Outreach georganiseerd op de Noor-West Veluwe: Outreach Veluwe.

Kroontjesdag Garderen

                                            Garderen, augustus 2018

Avondtocht op landgoed Staverden

STAVERDEN ? Voor (groot)ouders en (klein)kinderen die het leuk vinden om in de avond naar het bos te gaan organiseert de boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen een avondtocht op landgoed Staverden op vrijdag 10 augustus.

Proefdag bij bezoekerscentrum Staverden

Op zaterdag 11 augustus van 11.00-16.00 uur organiseert bezoekerscentrum Staverden in samenwerking met Delicio Kookstudio & Catering de ?Proefdag 2018?. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van tal van streekproducten. Ook zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

Veluwse Fietsdag in de Gemeente Nunspeet

Ook dit jaar weer een Veluwse Fietsdag!

Pagina's