Deel je nieuws

Natuurbeleving

Nog steeds worden er Wegen en Paden afgesloten, in Elspeet e.o. Dit in weerwil van de op 28 maart 2013 met raadsbrede steun aangenomen motie hierover. Het is mogelijk dat natuurorganisaties en grondeigenaren hiervan niet op de hoogte zijn gesteld. Waarvan niet?  

Zomeravondfietstochten in Nunspeet en Elspeet t.b.v. Woord en Daad.

Al vele jaren wordt door Woord en Daad comité Nunspeet/Elspeet de zomeravondfietstochten georganiseerd. Ook dit jaar staan de fietstochten door het prachtige gevarieerde Veluwse landschap weer op het programma. De verschillende routes hebben een lengte van 20 á 25 km.

Tessa Boeve derde op NK trampolinespringen

Op 22 en 23 juni werd het Nederlands Kampioenschap trampolinespringen gehouden in Rotterdam Ahoy.

Voor GV Sparta Ermelo leverde dat 3 maal goud en 3 maal brons op.

Bijeenkomst Parkinson Café Barneveld op woensdag 10 juli 2019

Op woensdag 10 juli 2019 is de volgende bijeenkomst van Parkinson Café Barneveld voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer.

“Doe net of je bij je buren wilt inbreken”

‘Bij mij is er toch niks te halen, dus bij mij breken ze echt niet in’, is de gedachte bij veel mensen. ”Maar zo denkt een inbreker niet”, zegt Coen Staal, voorzitter van de Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW).

Openluchtconcert Muziekvereniging Juliana

In het kader van de kunstmaand in de Koningin Wilhelminahof heeft muziekvereniging Juliana aangeboden om een openluchtconcert te geven op het pleintje bij de Koningin Wilhelminahof.

Voor de ouderen wordt er een stoel klaar gezet, anderen mogen hun eigen klapstoel meebrengen.

Uilskuikens

De jongen in deze uilenkast zijn nu 2 maanden en zullen binnenkort gaan uitvliegen.

Vriendinnen in Elspeet

In Elspeet zijn Leuke luitjes op zoek naar buurtgenoten met dezelfde hobby. Leuke luitjes willen hun hobby uitoefenen met buurtgenoot van dezelfde leeftijd. Het is dankzij Leuke luitjes makkelijk om nieuwe maatjes te vinden. Als het klikt kun je gezellig samen op stap.

Gemeentebelang bezoekt Historisch museum Elspeet

ELSPEET – De fractie van Gemeentebelang Nunspeet heeft een werkbezoek gebracht aan het Historisch Museum Elspeet. Daar werden ze bijgepraat over het museum, de VVV-functie en het Jongeren Ontmoetingsplaats (JOP) in hetzelfde pand.

Pagina's