Lezersnieuws

Kerstklaverjassen bij SV Prins Bernhard

As zaterdag 22 december is er weer het jaarlijkse kerstklaverjassen in de kantine van SV Prins Bernhard. Komt u ook? Inschrijven kost 7,50 per persoon en kan vanaf 13:15. Ook is er de mogelijkheid om te sjoelen (2,00 per persoon) of gewoon gezellig een drankje te komen drinken.

Hellebrekers Technieken official sponsor van Solar Boat Twente

Met 50 km/u over het water zweven in een boot… die volledig wordt aangedreven door zonne-energie. Het kan! Solar Boat Twente, een team studenten van de Universiteit Twente, zet zich een jaar lang in voor de realisatie van een hightech zonneboot.

Sylvesterwandeling op landgoed Staverden

STAVERDEN - Op zaterdag 29 december vindt de jaarlijkse Sylvesterwandeling op landgoed Staverden plaats.

Salvatori gaat weer oliebollen verkopen

Na een onderbreking van een jaar gaan we het weer oppakken, we gaan weer oliebollen verkopen! Veel mensen hebben ons gemist en daar gaan we wat aan doen. En vanaf nu verkopen we niet zomaar een oliebol, nee één van de lekkerste van Nunspeet!

Traditioneel kerstconcert van christelijk mannenkoor Higgajon

In de afgelopen periode zijn de zangers van mannenkoor Higgajon druk geweest met de voorbereiding van het traditionele Kerstconcert. Dit concert vindt plaats op DV. 18 december 2018 in de Grote Kerk te Harderwijk.

Muziekvereniging Juliana Uddel te beluisteren bij Amuzant

Deze week is op donderdagavond bij  RTV Apeldoorn de 100ste editie van het blaasmuziek programma Amuzant te beluisteren. 

Oudejaars klaverjassen en jokertoernooi

Op zaterdagmiddag, 29 december a.s., organiseert klaverjasclub "Altijd Troef" weer hun traditionele oudejaars klaverjas- en jokertoernooi in Het Blanke Schot, Garderenseweg 33 te Uddel. Bij het klaverjassen worden drie ronden van zestien op de Amsterdamse manier gespeeld.

Uitslagen SV trefpunt

Luchtgeweer staand:

M. Bosscher      281

E. Pol                   265

M. vd Hoek        255

 

Luchtgeweer opgelegd:

H.J. vd Steeg      153.5

A. Dijkgraaf        152.6

H. Dijkgraaf       149.6

W. Schouten     148.7

Uitslagen SV trefpunt

Luchtgeweer staand:

M. Bosscher      281

E. Pol                   265

M. vd Hoek        255

 

Luchtgeweer opgelegd:

H.J. vd Steeg      153.5

A. Dijkgraaf        152.6

H. Dijkgraaf       149.6

W. Schouten     148.7

Kerstconcert EME met Erica Vogel

Het  Elspeets Mannen Ensemble geeft op zaterdag 22 december haar jaarlijkse kerstconcert in de Nieuwe Kerk, Horsterweg 40  te Ermelo. Naast het mannenensemble zal dit jaar de bekende dwarsfluitiste en zangeres Erica Vogel meewerken.

Pagina's