Lokaal lezersnieuws

Gezelligheid, zon en nostalgie in Meerveld! 

Afgelopen vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus was het tijd voor de Boerenlanddagen Meerveld. Met mooi weer en een geweldige opkomst kan het met recht een geslaagde derde editie worden genoemd.

Kinderorkesten en Algemene Muzikale Vorming starten in Kulturhus Elspeet!

In de week van 17 september gaan in het Kutlurhus (Elspeet) nieuwe cursussen Algemene Muzikale Vorming en verschillende Kinderorkesten van start.

Eerste mais in Uddel gehakseld door droogte

Loonbedrijf P van den Hardenberg uit Elspeet i.v.m. de droogte de eerste mais aan het hakselen in Uddel. De mais groeit niet meer en door regen en wind kan het plat waaien. Op de percelen word nu gras ingezaaid met de hoop in het in het najaar te maaien.

Proeverij met Paarden

Deze zomer geef ik in Ermelo een aantal “proeverijen” waarin mensen kennis kunnen maken met mij en mijn praktijk Angelic Insights. Na een time-out van 1,5 jaar is het tijd voor een frisse herstart van mijn bedrijf.

Outreach Veluwe komt naar Elspeet

Dit jaar wordt er voor de derde keer een Outreach georganiseerd op de Noor-West Veluwe: Outreach Veluwe.

Kroontjesdag Garderen

                                            Garderen, augustus 2018

Gastgezin voor Ching Yee uit Hong Kong gezocht

In augustus is het weer zo ver: jongeren vanuit de hele wereld komen met AFS (een non-profit organisatie die interculturele uitwisselingen voor jongeren verzorgt) naar Nederland.

Trotse gezichten bij uitreiking Entree-diploma

Na maanden hard zwoegen was het dinsdag 10 juli voor 4 entree-kandidaten dan eindelijk zover, het tekenen van hun welverdiende Entree diploma en branchecertificaat!

NK Spijkerbroekhangen bij Klimbos Garderen blijkt een doorslaand succes

“We hadden niet zoveel deelnemers verwacht”, vertelt Erik Kroon, eigenaar van het klimbos.

Eerste deelnemers ontvangen certificaat crisiskaartconsulent regio Veluwe & Veluwevallei

Op vrijdag 8 juni hebben de eerste 9 crisiskaartconsulenten van Stichting Herstelproces hun certificaat ontvangen. Zij gaan vanuit het project Crisiskaart Veluwe & Veluwevallei de inwoners van de regio ondersteunen bij het maken van hun crisiskaart.

Wat is een crisiskaart?

Pagina's