Sport lezersnieuws

Welzijn Garderen

Bij de wekelijkse dinsdagmiddag van Welzijn Garderen gaan we deze keer actieve spellen spelen. Er staan onder andere een sjoelbak, een ballenbak en een knikkerbord voor u klaar. Ook als u niet zo goed ter been bent of in een rolstoel zit zijn deze spellen goed te doen.

Avondtocht op landgoed Staverden

STAVERDEN ? Voor (groot)ouders en (klein)kinderen die het leuk vinden om in de avond naar het bos te gaan organiseert de boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen een avondtocht op landgoed Staverden op vrijdag 10 augustus.

Proefdag bij bezoekerscentrum Staverden

Op zaterdag 11 augustus van 11.00-16.00 uur organiseert bezoekerscentrum Staverden in samenwerking met Delicio Kookstudio & Catering de ?Proefdag 2018?. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van tal van streekproducten. Ook zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

Veluwse Fietsdag in de Gemeente Nunspeet

Ook dit jaar weer een Veluwse Fietsdag!

Cultuurhistorische wandeling Staverden

STAVERDEN - Wie een wandeling door de tijd wil maken gaat mee met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen op zondag 5 augustus tijdens een cultuurhistorische wandeling over landgoed Staverden. De interessante historie van het landgoed gaat terug naar de 13e eeuw.

Nationale Vleesveekeuring in Meerveld

Ontdek verschillende activiteiten, voor jong en oud! Het activiteitenprofiel is gevuld met diverse activiteiten. Dit jaar zal de grootste Nationale Vleesvee keuring van Nederland neerstrijken in Meerveld. Hier bekijk je het mooiste vee van Nederland en België.

ZomerYoga in Garderen

Op de biologisch-dynamische boerderij de Ouwendorperhoeve zijn al twee keer eerder succesvolle edities van 'Yoga in de wei' geweest. Deze zomer is er dan ook voor het eerst een wekelijkse yogales (90 min.) op zaterdagochtend.

Sfeer, gezelligheid en een prachtwedstrijd

Op vrijdagavond 6 juli vond de 24ste editie van Truck en Tractor Pulling Speuld plaats. De opkomst was groot, het weer was perfect en de spanning was om te snijden. De bezoekers werden getrakteerd op een prachtige wedstrijd omringd door een gezellige sfeer.

Afscheid sportleider Hart in Beweging

Op woensdag 11 juli j.l. hebben de leden van Hart in Beweging afdeling Nunspeet en omstreken afscheid moeten nemen van hun sportleider Geert Prophitius. Meer dan 5 jaar heeft hij de conditie van de (ex-)hart- en vaatpatiënten met enthousiasme op peil gehouden.

Welzijn Garderen

Tijdens de wekelijkse ontmoetingsmiddag in de Dr. Kruimelstaete wordt er deze week Bingo gespeeld. Een spel waar iedereen aan mee kan doen en waar leuke prijzen te winnen zijn. Laat u verleiden en kom eens langs, al is het alleen voor de gezelligheid.

Pagina's