Zakelijk lezersnieuws

Bijeenkomst Parkinson Café Barneveld op woensdag 10 juli 2019

Op woensdag 10 juli 2019 is de volgende bijeenkomst van Parkinson Café Barneveld voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer.

Vriendinnen in Elspeet

In Elspeet zijn Leuke luitjes op zoek naar buurtgenoten met dezelfde hobby. Leuke luitjes willen hun hobby uitoefenen met buurtgenoot van dezelfde leeftijd. Het is dankzij Leuke luitjes makkelijk om nieuwe maatjes te vinden. Als het klikt kun je gezellig samen op stap.

Gemeentebelang bezoekt Historisch museum Elspeet

ELSPEET – De fractie van Gemeentebelang Nunspeet heeft een werkbezoek gebracht aan het Historisch Museum Elspeet. Daar werden ze bijgepraat over het museum, de VVV-functie en het Jongeren Ontmoetingsplaats (JOP) in hetzelfde pand.

Fractie van Gemeentebelang op werkbezoek

Nunspeet – Voor Gemeentebelang is welzijn en zorg  een belangrijk thema. Sommige groepen, zoals personen met een verslavingsachtergrond en/of een psychische kwetsbaarheid, worden soms ten onrechte door de maatschappij  gestigmatiseerd of  genegeerd.

Gemeentebelang: Voortbestaan AMVO-bussen in gevaar

NUNSPEET - Gemeentebelang Nunspeet heeft vragen het college van B & W opgeroepen  mee te denken over mogelijkheden om de AMVO te continueren.  Al langere tijd is het een forse financiële uitdaging om de bussen op de weg te houden.

Trampolinespringers door naar het NK

Afgelopen week werden op diverse niveau’s de laatste plaatsingswedstrijden trampolinespringen gehouden voor het NK in Ahoy Rotterdam.

Ondernemen, een hele onderneming!

Met de komst van John Storm bij het bedrijfskundig en financieel adviesbureau Claassen, Moolenbeek & Partners neemt het ondernemerschap in de regio Harderwijk opnieuw toe! Vanuit zijn kantoor in het Nunspeetse “Oude Gemeentehuis”.

Eerste steen onthuld op Kroonheim

Onder het toeziend oog van bewoners, medewerkers en genodigden is op vrijdag 24 mei jongstleden de eerste steen onthuld om de nieuwbouw op Kroonheim te vieren.

E-bike stimuleert zakelijk fietsgebruik

In ons land wordt fanatiek gefietst, ruim 15 miljard fietskilometers per jaar (CBS). De elektrische fiets stimuleert ons om nóg meer fietskilometers af te leggen. Dit geldt voor recreatief maar ook voor zakelijk fietsgebruik.

 

Meer recreatieve én zakelijke fietskilometers

Toeristisch Informatie Punt(TIP) Garderen zoekt enthousiaste medewerkers

Het Toeristisch Informatie Punt(TIP) Garderen gevestigd in de historische molen De Hoop zoekt nieuwe enthousiaste vrijwilligers om toeristen/recreanten te informeren over de prachtige omgeving.

Pagina's