Zakelijk lezersnieuws

10.000ste klant Fysiotherapie Midden Veluwe

Met Ingrid Bakker is de 10.000ste klant een feit geworden.

In 1996 is Esther Leewis gestart met haar eigen praktijk en heeft de 1e klant nummer 1 gekregen.

Welzijn Garderen

Komt u ook weer naar de Dr. Kruimelstaete voor een gezellige middag? Deze keer staan er bordspellen op het programma; rummykup. Scrabble, mens erger je niet. Of misschien heeft u zelf een spel dat u graag speelt? Neem dat dan gerust mee.

Statushouders aan de slag op de Noord Veluwe

Gemeenten op de Noord Veluwe zetten fors in op het activeren en laten participeren van statushouders. Enkele gemeenten hebben Inclusief Intervens gevraagd om hierin een rol te spelen en invulling te geven aan de uitvoering hiervan.

Lampions van Vietnam naar Inclusief Gresbo

Harry van Vilsteren van Lampionsenzo heeft een bijzonder verhaal: hij vertrok met zijn vriendin op wereldreis en deed onder andere Vietnam aan. Daar ontmoette hij Khanh, een Vietnamees die bijzondere lampions maakte.

Zomerdienst

Zondag 3 juni a.s. spreekt Menno Polinder over het thema ?Luisteren naar wat God zegt?. De dienst is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar God. Bijbelkennis is niet nodig om deze dienst te kunnen begrijpen.

Midsummer Event bij Hotel Mennorode

15 mei is het zover, vanaf 15.00 uur staat het Midsummer Event bij Hotel Mennorode te Elspeet gepland. Een mooi moment om kennis te maken met onze locatie en mogelijkheden, waarbij een interessante spreker en prachtige muzikale omlijsting nog meer reden geven om te komen kijken.

Geef elkaar het ‘ja’ woord bij Hotel Mennorode

19 april jongstleden heeft burgemeester van de gemeente Nunspeet, Breunis van de Weerd, samen met adjunct directeur Dana Bronkhorst het contract ondertekend zodat Hotel Mennorode een officiële trouwlocatie is. In de feestelijk aangeklede ‘De Luwte’ is het contract ondertekend.

Deelnemen aan het verkeer of het fietsendm, lopend of rijden in een auto is. Hoe verantwoord is dit bij beginnende dementie. 

 

Is het nog verantwoord om auto te rijden bij beginnende dementieverschijnselen?

25 april netwerkdiner op een bijzonder locatie.

Prik jij, als ondernemende vrouw, een vorkje met ons mee op 25 april a.s. Op het bedrijf de Ouwendorperhoeve in Garderen, staat het levende erfgoed centraal. Friese Melkschapen, Lakenvelders en Bonte Betheimers (varkens) scharrelen hier vrolijk rond.

Margreth Versteeg als een vis in het water bij Zorggroep Noordwest-Veluwe

Sinds september 2017 is Margreth Versteeg via Inclusief Intervens gedetacheerd bij Zorggroep Noordwest-Veluwe. Ze is werkzaam op de woongroep Staverden van de Amaniet in Ermelo.

Pagina's