Zakelijk lezersnieuws

Inspirerende lezing over de waarde van werk door Lex Burdorf

Op donderdag 14 maart was de heer Lex Burdorf, Hoogleraar Maatschappelijke Gezondheidszorg aan het Erasmus Medisch Centrum, uitgenodigd door Inclusief Groep om zijn visie op werk met zo’n 75 geïnteresseerde politici, wethouders, beleidsambtenaren, experts en ondernemers van de Noord Veluwe te del

Kledingbeurs voorjaar en zomer

op D.V. dinsdag 2 april zal weer de inmiddels vertrouwde kledingbeurs plaatsvinden, van 10.00uur tot 13.00uur. we hopen weer op een goede opkomst. voor vragen kunt u mij altijd bellen. met vriendelijke groet, Janita Hooijmeijer 0577-491990

Platform nabestaanden zelfdoding

Voor nabestaanden van suïcide, voor de mensen om hen heen, voor kinderen en jongeren en voor de kinderen en volwassenen om hen heen is een website opgericht.

Kledingbeurs voorjaar en zomer

op D.V. dinsdag 2 april zal weer de inmiddels vertrouwde kledingbeurs gehouden worden. inbreng van kleding: 12 maart 2019 van 11.00 - 13.30 uur en van 20.00 - 21.00 uur. de beursdag is op 2 april van 10.00 uur tot 13.00 uur. Voor de volledigheid hierbij de regels: ?

10.000ste klant Fysiotherapie Midden Veluwe

Met Ingrid Bakker is de 10.000ste klant een feit geworden.

In 1996 is Esther Leewis gestart met haar eigen praktijk en heeft de 1e klant nummer 1 gekregen.

Welzijn Garderen

Komt u ook weer naar de Dr. Kruimelstaete voor een gezellige middag? Deze keer staan er bordspellen op het programma; rummykup. Scrabble, mens erger je niet. Of misschien heeft u zelf een spel dat u graag speelt? Neem dat dan gerust mee.

Statushouders aan de slag op de Noord Veluwe

Gemeenten op de Noord Veluwe zetten fors in op het activeren en laten participeren van statushouders. Enkele gemeenten hebben Inclusief Intervens gevraagd om hierin een rol te spelen en invulling te geven aan de uitvoering hiervan.

Lampions van Vietnam naar Inclusief Gresbo

Harry van Vilsteren van Lampionsenzo heeft een bijzonder verhaal: hij vertrok met zijn vriendin op wereldreis en deed onder andere Vietnam aan. Daar ontmoette hij Khanh, een Vietnamees die bijzondere lampions maakte.

Zomerdienst

Zondag 3 juni a.s. spreekt Menno Polinder over het thema ?Luisteren naar wat God zegt?. De dienst is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar God. Bijbelkennis is niet nodig om deze dienst te kunnen begrijpen.

Midsummer Event bij Hotel Mennorode

15 mei is het zover, vanaf 15.00 uur staat het Midsummer Event bij Hotel Mennorode te Elspeet gepland. Een mooi moment om kennis te maken met onze locatie en mogelijkheden, waarbij een interessante spreker en prachtige muzikale omlijsting nog meer reden geven om te komen kijken.

Pagina's